Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Endelig stort utvalg av Essie sine neglelakker i Norge

Endelig er det kommet et STORT utvalg av Essie sine neglelakker i Norge. Disse lakkene vil det være mulig å få kjøpt hos blandt annet Vita, H&M, Kicks og Cubus. På mitt lokale senter har de allerede fått inn over 60 farger + mye av treatmentslakkene hos Vita og Cubus. Kicks har fått inn vinterkolleksjonen 2012 som heter Cocktail bling og treatment lakkene. Kicks har også kommet ut med et magasin hvor det faktisk står masse om neglelakk denne gangen. Dobbeltside om neglelakk, og en side om Essie sine lakker. Skal få scannet det inn på dataen så jeg kan vise dere det :)

Jeg har testet en god del Essie lakker i det siste som jeg skal vise dere. Idag får dere se lakken som heter Turquoise and caicos. Denne er fra Essie sin 2010 Resort collection. Jeg klarer ikke helt å bestemme meg for hva jeg vil kalle denne lakken, en mørk mintfarget/lys turkis/ turkis-grønn jelly/cremelakk. Jeg synes den er lett å påføre, men konsistensen på den er litt tynn og den er veldig lys. På dette bildet har jeg faktisk 4 lag. Selvom jeg måtte påføre så mange lag så tørket den overaksende fort. Og de nye Essie kostene er en fryd å bruke, selvom de er litt for brede for min smak så er de veldig lette å jobbe med (kommer sammenligning av de nye og gamle kostene).

Essie sine lakker får du kjøpt hos Vita, Cubus, H&M og Kicks for 129kr. 

Produktet er sendt til meg for vurdering.

Hva synes dere om denne fargen? Og er det ikke fint at vi endelig har fått et bra utvalg av Essie sine lakker i Norge? :)

20 kommentarer

Sine

17.02.2012 kl.15:25

Skal lakke neglene mine i dag! ♥ Nydelig blogg.

l0vvi

17.02.2012 kl.15:29

så fin farge!

Holmeslet.

17.02.2012 kl.15:33

Ja, det synes jeg! Fantastisk fin farge!

sunniva<3

17.02.2012 kl.15:35

den var fiin!

lakken er litt dyre...

Siri

17.02.2012 kl.15:55

Ååå, jeg drømmer om å ha fine negler!

Jeg har bitt negler siden jeg var 3 år, så har bitt i ca 10 år.

Har du noen tips til å slutte, som faktisk funker?

Og vet du hvordan man blir kvitt inngrodde negler?

katrine

17.02.2012 kl.15:58

Vi fikk opp Coctail bling på "min" vitabutikk denne uken, ble som en unge når jeg så det ;) Så blir masse Essie på fingrene frem over!

Marita Nordlii

17.02.2012 kl.16:01

Stilig :D har bare to essie farger jeg^^ men er ikke så fornøyd med de..
Marita Nordlii: Så dumt å høre at du ikke er fornøyd med de, jeg er veldig fornøyd med alle de jeg har testet bortsett fra 2 :)
katrine: Så gøy. Veldig bra at vi får et litt større utvalg av neglelakk i Norge :)
sunniva: Neglelakk generelt er dyrt i Norge desverre, får krysse fingrene for at det blir billigere i fremtiden :)

Jeg synes ikke Essie sine neglelakker er dyre i forhold til andre merker som Dior og Chanel hvor man må betale over 200kr for en neglelakk (neglelakker som jeg synes har dårlig kvalitet). Og i Essie sine lakker får man 13,5 ml med neglelakk som har en god kvalitet. F.eks Isadora sine lakker som koster 89kr får man bare 6 ml med neglelakk i. Betaler med glede litt ekstra for en neglelakk som jeg kan ha lenger :)

Elizabeth Michelle

17.02.2012 kl.20:24

Hvordan er denne fargen i forhold til H & M - Bella's Choice? Kan du sammenligne om du har begge kanskje? :) Fargen så veldig fin ut :) Synes det er ganske gøy å se at det blir flere neglelakkmerker i Norge :D På tide! - selv om prisene er høyere enn det de er på nett da ;)
Elizabeth Michelle: Det kan jeg sjekke ut :D Ja de er MYE høyere i butikken enn på nett, men nå har vi ihvertfall muligheten til å kjøpe de her hjemme også om vi vil :)

Malene

17.02.2012 kl.23:16

Hm... Sånn jeg forsto er det de nyese Essie lakkene som har den brede kosten... Men denne, om den er fra 2010... Er den også med bred kost? Har vært veldig i tvil om jeg vil kjøpe noen Essie lakker fra de nye hyllene, er redd for at kosten og konsistensen er "den gamle", likte så godt den nye :-)

Anine

18.02.2012 kl.13:16

Jeg er litt usikker på om jeg liker Essie-lakkene eller ikke.. De finner jo i utrolig mange forskjellige farger og nyanser, men jeg synes de er litt for tynne i konsistensen, slik at de blir vanskelig å påføre pent. Jeg bruker selv 2-3 lag. Men jeg synes ikke de sitter på neglene så lenge..? Jeg bruker Seche Base Coat og Seche Vite også for at lakken skal holde, men den begynner bare å flake av dagen etterpå. Har du hatt det problemet?

Jeg har tre lakker fra Essie; to beige (som ved en feil nesten er helt like + at de ser grå ut på neglene), og en rosa skimmer som jeg ennå ikke har fått prøvd :P Usikker på om jeg skal kjøpe flere eller ikke..
Siri: Hei Siri.

Ettersom jeg aldri har bitt negler selv, så tror jeg ikke at jeg har noen supertips å komme med. Mine venner som biter negler gjør dette ofte pga de kjeder seg og er stresset, da har det lett for å bli en uvane de forsetter meg. Når de har fått lagt på gele/akrynelger så har de klart å slutte. Et annet tips kan jo være å gi beskjed til de rundt deg at de skal si ifra hver gang de ser at du begynner å bite? Ellers så finnes det produkter på apoteket, "neglelakker" og håndkremer som smaker vondt.

Jeg vet desverre ikke hvordan man blir kvitt inngrodde negler.
Anine: Jeg har ikke hatt problemer med holdbarheten på Essie sine lakker. Det lengste jeg har hatt på en Essie lakk har vært i 5 dager og den begynte ikke å flake av da. Jeg har kun to Essie lakker som jeg har vært missfornøyd med, det har vært pga dårlig pigmentering. Ellers så er jeg veldig fornøyd med de andre jeg har prøvd :)
Malene: Jepp, det stemmer at det er de nyeste lakkene som har bred kost. Denne var også med bred kost, det kan ha vært at den er blitt produsert for ikke så lenge siden. Jeg skal legge ut en sammenligning av de nye og gamle kostene snart :)

Malene

20.02.2012 kl.22:06

Snikåpna et par på butikken tidligere i dag, for å sjekke, og de jeg har mest lyst på, ER det bred kost på ;-) Fantastisk!
Malene: Så bra :D

Jenny

15.07.2012 kl.02:18

Til alle dere som synes neglakk er så dyrt...kjøp på Ebay! Det har jeg nettopp gjort! Fikk Essie sin sommerkolleksjon for 195 norske kroner - altså 6 farger, med vanlig stor str på 15ml, til en verdi av 774 kroner. Også fikk jeg en top coat (den skal legges over neglakken, da tørker det fortere og gjør at neglakken holder seg lenger) helt gratis, pluss at det er en privatperson så hun sender det gratis til Norge for meg! Fikk en sweetdeal for å si det sånn.

På ebay fant jeg også essie sin bryllupskolleksjon med fire farger; til 32 kroner. Altså 8 kroner per farge...det er helt vilt! http://www.ebay.com/itm/ESSIE-WEDDING-2012-LOVE-ACCEPTANCE-COLLECTION-FULL-SIZE-VARIOUS-COLOR-BOTTLE-/150792207279?pt=LH_DefaultDomain_0&var=&hash=item231bea7baf

Her er linken om du er interessert.. ;) Og så lenge varene dine har en verdi på UNDER 200 kroner, trenger du bare å betale frakten. Og å frakte neglakker fra Usa koster meget meget lite!

Bare et lite tips til alle Essie-elskende der ute!

Skriv en ny kommentar

hits