Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Orly - Sweet Peacock

Tilbake i Norge igjen. Jeg var så heldig at jeg fikk bli med min gode vennine til Stockholm igjen igår.
Resultatet kan dere lese på 730.no i mars og en liten video kan dere se her nå:
(Må også fortelle at jeg ga Adam en neglelakk som heter OPI - Cuckoo for this color, han ble veldig fornøyd og likte navnet på den. En sang på hans nye plate heter nemlig Cuckoo :) )

 

Dagens neglelakk er den lakken jeg hadde i bunnen i dette innlegget HER. Den heter ORLY - Sweet peacock og er fra ORLY sin Birds of feather kolleksjon. Det var både fargen og navnet som fikk meg til å kjøpe denne her. En blå foil lakk sier jeg aldri nei til, og synes navnet var veldig kult.
Som sagt så er dette en blå foil neglelakk med et hint av sølv. Åhh, denne er så fantastisk fin på, den liger litt på OPI - Swimsuit..Nailed it!, så hvis noen vil at jeg skal sammenligne disse to kan jeg prøve å få gjort det :)
Den var veldig enkel å påføre og konsistensen på den er perfekt. Den legger seg fint over neglene og er godt pigmentert, to lag holder lenge. Tørker fort gjør den også. Rett og slett en nydelig lakk som også er veldig grei å ha med å gjøre :lol:


ORLY - Sweet Peacock får du kjøpt HER.

 

Hva synes dere om denne fine lakken? :D

 
6 kommentarer

Hanne - Negleblogg

09.feb.2012 kl.09:11

Den lakken var innmari fin :D

Tuva

09.feb.2012 kl.10:03

Å helt nydelig! Jeg kunne gjerne tenkt meg enn sammenligning av sweet peacock og OPI swimsuit...nailed it! Kjøpte den nydelige blå OPI-lakken etter å ha sett dine swatcher av den, og jeg virkelig elsker fargen! Men når jeg fjerner lakken er neglene mine alltid helt blå lenge etter! Dette skjer selv om jeg har på en god underlakk. Veldig plagsomt, og mye styr med buffing osv. Men hvis denne er veldig lik, og ikke setter seg i neglene? så vil den være et godt alternativ!

Kia - Nailsncupcakes

09.feb.2012 kl.16:40

Har denne selv, kjempefin!
Tuva: Da skal jeg se om jeg får til det imorgen :) Jeg synes at denne lakken satt mer igjen på neglene enn OPI sin. Prøv å skrubbe neglene dine med en tannkrem og en neglebørste. Det pleier ofte å hjelpe litt :)

09.feb.2012 kl.18:18

Jeg har lige fundet din blog, og jeg vil bare sige, at jeg synes din blog er så skøn! Du laver virkelig nogle smukke manicurer, og viser nogle fantastiske lakker. Så jeg følger dig nu med bloglovin! :)

Sweet Peacock er SÅ flot! Det er helt sikkert en lak jeg må købe på et tidspunkt!
Anonym: Tusen takk for kommentaren snille deg :) Denne lakken er virkelig nydelig, så er lurt å skaffe seg den ja :)

Skriv en ny kommentar

hits