Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Stripete negler

Endelig er det helg kjære lesere :) Jeg blir ganske fraværende denne helgen og de første dagene neste uke (vil ta litt tid å svare på kommentarer etc). Imorgen jobber jeg hele dagen, og på søndag skal jeg til Stockholm. Kommer garantert til å skrive litt om det på bloggen når jeg er tilbake, selvom det ikke har noe med neglelakk å gjøre. Dere som har lest bloggen lenge har sikkert fått med dere hvor glad jeg er i musikk og konserter.
Jeg var på Gavin Degraw sin konsert igår, og fy søren for en fantastisk konsert. De som ikke var der gikk virkelig glipp av noe. Har aldri opplevd så bra stemning på Sentrum scene før.

 

Tilbake til dagens innlegg :lol:. Det handler om hvordan neglene mine kommer til å se ut på søndag. Et VELDIG enkelt design, men som jeg også synes ser veldig bra ut. Det finnes så mange forskjellige kombinasjoner på hvilke farger man kan bruke til dette, og det er bare fantasien som kan stoppe deg. Her har jeg brukt ORLY - Sweet peacook i bunnen, og H&M - Manhunter på toppen. Har laget en liten tutorial som jeg poster under dette bildet.

 

Start med å lakke neglene dine med fargen du vil ha i bunnen. Mitt valg falt som sagt på ORLY - Sweet peacook. Det er viktig at lakken har tørket HELT før du fortsetter.
Finn fram fram nail art stripes (link til hvor du får kjøpt det i bunnen av innlegget). Jeg har valgt å legge de sånn som dette:

Så finner du fram lakken du vil ha på toppen. Her valgte jeg H&M - Manhunter. Påfør et eller to lag av denne.
Så drar du bare av nail art stripsene med en gang du er ferdig med å påføre den sorte lakken på alle neglene. Til slutt kan du påføre en top coat for at det skal tørke fortere og holde seg fint lengre.

ORLY - Peacook får du kjøpt HER til 4,25$.
Nail art stripes får du kjøpt HER til 1,99$. (velg nail art colors and stickers i menyen, så velger du stripping tapes)
H&M - Manhunter får du kjøpt HER eller i butikkene til H&M for 39,50kr.

Hva synes du om design som dette? :)

 
10 kommentarer

Hanne - Negleblogg

03.feb.2012 kl.18:47

Hadde vært gøy å vært på Gavin konsert ^^, fine negler :)

Hildur

03.feb.2012 kl.19:14

Veldig kult design :)

03.feb.2012 kl.23:44

Tøfft design :D Kos deg på konsert! Skulle gjerne vært på konsert med han selv..

Marianne

04.feb.2012 kl.00:57

Jeg var på den konserten! : o

Den var sykt bra!

lifebylillan

04.feb.2012 kl.09:17

Så stilig ! :)
Anonym: Takk :-)

sunniva<3

04.feb.2012 kl.18:42

Jeg syns du har en utroooolig kul blogg, og jeg følger den annenhver dag ca, men ser på nesten ALLE inleggene:)

du har noen heeelt fantawstisk fine negler! jeg biter og de er kortere en kortest :( jeg blir veldig inspirert av deg, og på grunn av deg gikk jeg inn på nailsupplies.uk som du hadde linket til, og bestilte en neglelakk som ligner på love marilyn, men i flere farger i en lakk.

spørsmål: hvor mange neglelakker har du?

SuperRosa!!

04.feb.2012 kl.19:39

Så utrolig tøft! Er det dette nail art stripsene er ment til å brukes til? Eller er de ment til å klistre på som striper? :) Ser du kunne jo bare ha klippet dem til så hadde du hatt sølvstriper?
sunniva: TUSEN takk Sunniva, veldig hyggelig å høre :) Jeg er desverre ikke helt sikker på hvor mange jeg har, men er over 400.
SuperRosa!!: De er nok men til å klistre på som striper :)

Skriv en ny kommentar

hits