Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Linda Johansen - Nail candy - Winter Breeze collection

Her kommer 3 lakker til fra Winter breeze kollekskjonen. Beige plum, som jeg har også har prøvd kan dere lese om HER. Der kan dere også lese litt om selve kolleksjonen.

Minner dere igjen på at Nail Candy lakkene er formaldehyde, toluene og DBP frie.

 

Denne lakken heter Star gazer. Det er en grålilla neglelakk med shimmer i gull og lilla. Konsistensen på denne var perfekt, ikke for tynn og ikke for tykk eller seig. Den legger seg utrolig fint på neglen, og er rett og slett en drøm å påføre. Det holder å påføre to lag av denne, men siden jeg tar nærbilder av lakken så måtte jeg påføre tre lag for at det ikke skulle se for "gjennomsiktig" ut på bildet.

 

Denne lakken heter Perfect nude. Og må være den mest perfekte nuden jeg noen gang har prøvd. Har sagt det før på denne bloggen at jeg ikke er så glad i nudelakker, og de er ikke de første lakkene jeg plukker med meg hvis jeg har muligheten. Men denne, den er jeg veldig glad for at jeg har fått muligheten til å prøve. Jeg er solgt, for en nydelig og rolig farge. Lakken er veldig lett å legge, tørker fort og er godt pigmentert. Er du nøye så holder å påføre et lag, men jeg har to lag på dette bildet.

 

Min favoritt i denne kolleksjonen av de jeg har prøvd heter Starry night og er en litt støvete lilla med shimmer i gull, grønt og rosa. Det er helt klart shimmeret i gull som stikker ut, er litt vanskelig å legge merke til de andre fargene.
Veldig lett å påføre, og godt pigmentert. To lag er påført.


Linda Johansen sine Nail Candy lakker kan du kjøpe HER til 139kr.


Virkelig et stort pluss i boka til Linda Johansen sine Nail Candy lakker. :) Er så gøy at en norsk dame har vært med på å lage sånne fantatiske neglelakker. Jeg kan virkelig ikke skryte nok av disse lakkene. Alle er godt pigmentert, og tørker fort. Har påført et lag med Speedy top coat (fra Linda Johansen - Nail candy) over alle lakkene.

Produktet er sent til meg for vurdering

 

Hva synes dere om disse fargene? :) Er dere like solgt som det jeg er?

8 kommentarer

Agnes Og Ingeborg

26.jan.2012 kl.16:20

utrolig fine!

Ha en fortsatt fin ettermiddag!!

Nail it - en blogg om neglelakk

26.jan.2012 kl.16:23

Har nettopp swatchet Starry night, og den ble nok min favoritt i denne kolleksjonen! Herlighet så nydelig den er! :D Men så rart at din var litt vanskelig å påføre, for min var ikke det :/

sunnivay

26.jan.2012 kl.16:27

Kjempe stilg altså ;-)

likte den i midten best, ha en fin dag :-)
Nail it: Den er virkelig nydelig :D

Victoria Bellatrix

26.jan.2012 kl.16:48

Utrolig fine farger :D

Softessentials

26.jan.2012 kl.16:56

Ja, absolutt! Syns de var litt nye i fargen, ikke som alt annet! :)

Hanne - Negleblogg

26.jan.2012 kl.19:17

De så fine ut :) Har aldri prøvd lakkene fra Linda Johansen, de er litt dyre, men har lyst :/
Hanne: De er litt dyre, men så er de virkelig verdt hver eneste krone :)

Skriv en ny kommentar

hits