Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 3

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg.  Del 1 kan dere lese HER. Og del 2 kan dere lese HER.

 

China glaze kommer ut med en kolleksjon som består av 12 neonfarger. Vet ikke hva dere mener om neonfarger, men jeg gleder meg veldig til disse. Synes de skriker sommer, og jeg GLEDER meg til sommern er her og jeg kan bruke de. Hvis jeg har fått med meg riktig info, så kommer de ut i mars

 
OPI sine soft shades heter i år New york city ballet og inneholder 6 neglelakker. Disse lakkene er "myke" og dempet. Jeg er egentlig ikke så glad i lakker som dette her, men de tidligere soft shades kolleksjonen har jeg likt. Noen ganger så er det litt godt å ha negler som ikke skriker etter oppmerksomhet, men som ser veldig elegante og rolige ut. Jeg venter med å se swatches av disse før jeg bestemmer meg for om jeg skal kjøpe noen. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

  

Linda Johansen - Nail candy sin nye kolleksjon Winter breeze består av 6 farger. Fargene er dype og elegante og består av plomme, blått og nude nyanser med og uten skimmer. Jeg har allerede prøvd noen av disse, og er kjempe fornøyd både med fargene og kvaliteten på de. Alle disse er det mulighet å få kjøpt nå via nettbutikken til Linda Johansen. LINK.

 

ENDA mere cracklelakker :lol:  Håper ikke jeg er den eneste som er lei av disse nå? China glaze kommer ihvertfall ut med 4 nye cracklelakker i glitter. Og selvom jeg er lei disse, kan jeg tenke meg den blå og mørke lilla. Vi får se om jeg ender opp med de eller ikke, hehe. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

Essie sin Resort heter Sure shot og inneholder 4 neglelakker. Jeg er litt sånn meeeeeh, over denne kolleksjonen. Kan godt tenke meg den knall rosa og den mørke lilla. Men venter til jeg har sett swatches av de før jeg bestemmer meg helt om hvilke jeg kjøper. Er desverre ikke sikker på når disse kommer ut.

 Nå som jeg har gått igjennom 16 kolleksjoner med neglelakker vi kommer til å se frem mot sommer, er det noen som skiller seg ut for deg? Noen du bare MÅ ha? :)

6 kommentarer

Hanne - Negleblogg

24.jan.2012 kl.17:08

Veldig mange kjedelige farger etter min smak, men neon lakkene fra China Glaze så litt intresange ut :P

mypolish

24.jan.2012 kl.17:52

ååå, jeg eeelsker neon farger! Vil ha alle i den kolleksjonen!! :)

Maria

24.jan.2012 kl.18:11

Synes Zoya sine nye lakker var helt nydelig! Så kommer jeg sikkert til å kjøpe noen fra CG sin magnetiske kolleksjon, og noen fra Electropopsettet og noen fra Colours from the Capitol. Og den grønne fra IsaDora. Noen av OPI-lakkene var også ganske fine! Kommer nok til å kjøpe en god del av disse lakkene, ja. Haha.

Renate

24.jan.2012 kl.21:34

Jeg MÅ ha noen fra summer neons og noen fra electropop ;)

Tone

25.jan.2012 kl.13:52

Definitivt gul neonlakk!

So Glam

31.jan.2012 kl.23:36

China Glaze er et merke jeg har hørt mye om og ofte, men aldri prøvd ... det må jeg få endret på ! :)

Skriv en ny kommentar

hits