Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 2

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg. Neste innlegg kommer neste tirsdag, og blir et eller to innlegg til) Del 1 kan dere lese HER.

 

Skrev om denne kolleksjonen på bloggen i desember, men skriver litt nå også. China glaze kommer ut med en kolleksjon som heter Colours from the capitol. Kolleksjonen er basert på filmen The Hunger games. Den kommer ut i mars.
Jeg har lest alle bøkene, og kolleksjonen passer perfekt til hvordan bøkene er ihvertfall. Jeg er SÅ gira på denne kolleksjonen kommer nok til å kjøpe alle sammen. Gleder meg mest til Smoke and Ashes, Harvest moon, Riveting, Electrify, Luxe and Lush og Foie gras.


 

Isadora sin vårkolleksjon heter Pearls of passion og det er 3 neglelakker med i denne kolleksjonen. Den grønne heter Marzipan, den lilla heter Icy Lilacs og den blå heter Silver sky. Jeg er ikke veldig imponert over disse fargene. Ut ifra bildene så ser det ut som Silver sky er veldig lik Isadora - Blue sky.
Disse lakkene kommer ut i butikkene i uke 8-9 hos Lindex, Vita og Cubus. Og i uke 6 hos kicks.

 

 

Essie sin vårkolleksjon heter A spring to invest in (Navigate her) og består av 6 friske farger. Her er det 4 lakker jeg kan tenke meg; Navigate her, tour de finance, to buy or not to buy og a crewed interest.  Disse lakkene er i butikkene fra februar. Siden Essie kommer ut i flere butikker i Norge iløpet av februar er det lov å håpe at disse kommer til Norge også. Den er sikkert å få kjøpt hos transdesign eller nailsupplies.


 

Dior sin vårkolleksjon heter Garden party og det er to neglelakker i denne kolleksjonen. Den grønne heter Waterlily og er en shimmerlakk. Den lilla heter Forget-Me-Not og er en cremelakk med litt shimmer. Det som er spesielt med disse lakkene er at de har en svak lukt av roser. Disse lakkene er allerede kommet ut hos enkelte parfymerier. Prøv Kicks og Estetique, og siden de er Limited edition så ville jeg vært rask med å få tak i disse før det er for sent. (Jeg har kjøpt Forget-me-not så swatches av den kommer).

 

YES, China glaze kommer ut med en kolleksjon som heter Magnetix. Denne kolleksjonen består av 6 neglelakker og en magnet med 3 forskjellige design. Denne kolleksjonen her gleder jeg meg VELDIG til. Kolleksjonen kommer ut i mars. Sjekk ut videoen jeg har lagt til under her.

 

 

 

Noen lakker du har veldig lyst på av disse? :)

21 kommentarer

Fride og Cecilie

17.jan.2012 kl.16:31

så fine!

lessonofshame

17.jan.2012 kl.16:33

Høres bra ut!

Siri

17.jan.2012 kl.16:33

Bare.. alle !! sykt kule, elsker neglelakk <3

Regine

17.jan.2012 kl.16:38

Kult :D

√ ☂ Mjiaow ♛

17.jan.2012 kl.16:48

China Glaze sin Luxe & Lush = ca det samme som China Glaze sin snow globe? Ser veldig lik ut.. Håper det er det.. Har hatt lyst på Snow Globe men driver å sparer pga flytting så får ikke kjøpt den.. Å den forsvinner vel snart kan jeg tenke meg? (?) :O

Ser ut som det kommer mye fint iallefall =D

Anna Therese

17.jan.2012 kl.16:50

Stilig :) Gleder meg til de fra China glaze kommer :)

Ida

17.jan.2012 kl.16:59

Alle sammen! Så fine og kule! :D

Hildur

17.jan.2012 kl.17:23

De var fine! Jeg elsker neglelakk! Har ikke så mange enda, men kommer til å bli flere :) Synes det er en fin og enkel måte å slutte å gjemme seg bort på et vis ;)

Har bestandig vært sjenert og redd for å bli lagt merke til, noe jeg prøver å gjøre noe med nå da! :) Neglelakk og nye klær er iallefall en begynnelse ;)

Signe Veronika Espebu

17.jan.2012 kl.17:31

Wæææ, så mange fine farger! :D
Hildur: Det har du helt rett i :) Jeg har vært mye syk, og neglelakk gjør meg alltid glad og selvom jeg har en dårlig dag og er i dårlig form så hjelper det alltid med litt friske farger på neglene :)
Mjiaow : Jeg tror ikke de er like. Snow globe er glitter, og Luxe and lush er flakies. Har ikke sett noen bilder av L&L så litt vanskelig å si om de ligner i det hele tatt. Men har min tvil :) Tror nok nettbutikkene kommer til å ha Snow globe inne en stund, hvis ikke finner du den sikkert på ebay :)

Benedikte

17.jan.2012 kl.23:04

Ååååå, den lilla fra Dior så superlekker ut...! Har en ting for lilla neglelakker:) MÅ HA!
Benedikte: Den er veldig fin på, har den på nå faktisk :) Det har jeg også, klarer nesten aldri å la vær å kjøpe når jeg finner en fin lilla neglelakk.

Tina

18.jan.2012 kl.13:58

Dere kan kjøpe den lekre Vårkolleksjonen til Essie i alle VITA fra 1 april :))
Tina: Jepp, og det gleder jeg meg til :)

Anitras

20.jan.2012 kl.19:47

Jeg kjøpte meg Magnetic negllakk i Italia i november. Kjempe fin, men krever litt øvelse for å få det fint. Gleder meg til det kommer i handelen her hjemme og!
Anitras: Hvilket merke var det? :) Det krever litt øvelse for å få det fint ja, det merket jeg første gangen jeg prøvde det. Blir spennende å se hvilke typer vi får her hjemme :)

Hildur

20.jan.2012 kl.23:05

Den magnetiske var jo råkul da! Skulle ønske jeg var rik så jeg kunne kjøpt ti tusen forskjellige neglelakker :P

Maren

30.jan.2012 kl.11:06

Haha! tenk at her sitter jeg og leser negllakk-blogg!! Ikke nok med det - jeg tenker til og med at WOW, sånn MÅ jeg ha! :D
Maren: Haha, ja tenk at du sitter å leser en neglelakk blogg Maren. Vi får dra fram lakkene på leir i sommer hvis vi jobber samtidig ;)

Anitras

05.feb.2012 kl.13:15

Hei igjen. Min magnetic negllakk er fra Pupa. Du kan forørig se hvordan det ble på bloggen min. :0)

Skriv en ny kommentar

hits