Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Våren og sommerens neglelakk-kolleksjoner. Del 1

Nytt år, og nye kolleksjoner med neglelakk. Det er allerede kommet ut mange bilder av de forskjellige kolleksjonene vi kommer til å se frem mot sommern. Mye som jeg har lyst på, og mye som jeg ikke har lyst på. (Siden det er så mange kolleksjoner så deler jeg det opp i flere innlegg. Neste innlegg kommer neste tirsdag.)

China glaze sin vårkolleksjon heter Electropop og består av 9 cremelakker, 2 shimmerlakker og en glitterlakk.
Når jeg først så bilder av denne kolleksjonen var jeg ikke så veldig imponert. Var faktisk bare en lakk jeg kunne tenkt meg, og det var glitterlakken. Men etter å ha sett swatches av de på nett så er det 5 stk jeg ønsker meg.
Denne kolleksjonen ligger allerede ute hos transdesign og nailsupplies. Jeg er desverre ikke sikker på om disse kommer til Norge, og eventuelt når. Gir beskjed om det hvis jeg finner det ut.
 

Ifjor så sammarbeidet OPI med Katy Perry og kom ut med en kolleksjon som etter min mening var helt fantastisk. I år har de sammarbeidet med Nicki Minaj. Kolleksjonen består av 3 cremelakker, 2 glitterlakker og en shatterlakk (crackle). Jeg begynner å bli litt lei av cracklelakker nå. Håper ikke jeg er den eneste! Når det kommer til lakkene så er det ikke noen av lakkene jeg føler at jeg MÅ ha bortsett fra den ene glitterlakken som heter Metallic 4 life ("sorte") og cremelakken som heter Fly (teal).
Disse får du kjøpt på Ebay nå. Jeg er desverre ikke sikker på om disse kommer til Norge, og eventuelt når. Gir beskjed om det hvis jeg finner det ut.

 

Chanel sin vårkolleksjon heter Harmonie de Printemps og det er 3 neglelakker i denne kolleksjonen. April, June og May. Jeg MÅ ha April og June, nydelige farger.  Disse lakkene er allerede ute i butikkene i USA, så det vil si at det også burde være mulig å få tak i de på Ebay nå.

OPI sin vårkolleksjon heter Holland og består av 12 neglelakker tilsammen. 5 cremelakker og 7 shimmerlakker.
Når jeg tenker på Nederland og farger, så tenker jeg på farger som dette. Og synes navnene er utrolig morsomme og de passer veldig bra til kolleksjonen og temaet. Jeg kan faktisk tenke meg 8 stk av disse lakkene. Vampsterdam, Dutch 'ya just love OPI, Wooden shoe like to know, I don't give a Rotterdam!, I have Herring problem, Did you 'ear about Van Gogh og Thanks a windmillion.
Disse skal være ute i butikkene i USA i februar
, som regel så tar det en godt stund før de kommer til Norge. Men gir beskjed når de er å få kjøpt her hjemme.

Zoya sin kolleksjon Fleck Effect består av 3 flakiesneglelakker. En blå, en grønn og en rosa. Disse har jeg veldig lyst på. Dette er neglelakker som jeg synes er finest når man legger de over en annen vanlig neglelakk. De er allerede ute i USA, så sjekk ebay. De kommer garantert til å bli lagt ut hos nailetc.com etterhvert også. Holder dere oppdatert :)

 

Depend kommer ut med en ny kolleksjon den 23 januar. Den består av 12 lakker. 8 cremelakker, 3 pearlakker og 1 matte topcoat. Den eneste jeg kan tenke meg av disse er nr 295.
Hva synes dere? Mye å glede seg til, eller hva? :)

Husk å stemme på Årets neglelakk 2011: Link 
10 kommentarer

Meru

10.jan.2012 kl.14:16

Mange fine farger=D=D

Tuva

10.jan.2012 kl.15:33

Åh det kommer så mye fint! Spesielt Holland-kolleksjonen, syns OPI har gjort en god jobb der! Flere av lakkene har jeg lyst på bare pga navnet. Ehe. Forresten et veldig bra innlegg! Så greit å se alt samlet og skaffe seg oversikt. Likte dette veldig godt :)

Mary

10.jan.2012 kl.16:04

Jeg elsker ZOYA sin kolleksjon, det er alle mine yndlingsprfer der!

Må få tak i dem!
Tuva: Helt enig med deg :) Tusen takk, det var hyggelig å høre.

rainbowtime

10.jan.2012 kl.16:40

Utrolig mange fine lakker, jeg vil ha ALLE!

Merethe

10.jan.2012 kl.17:02

Så mye fint! :)

Nina-Martine

10.jan.2012 kl.17:10

Liker OPI Nicki Minaj kolleksjonen :)

katrinestest

10.jan.2012 kl.17:24

MÅ ha Chanel!

Hanne - Negleblogg

10.jan.2012 kl.18:35

Ikke kjempeimponerende, men var da noen som så fine ut :)

Renate

10.jan.2012 kl.18:42

alle fra chanel var kjempe fine, men di er så dyre..

Men gaga for green fra china glaze og opal fra zoya mååå jeg kjøpe, di var kjempe fine :)

Skriv en ny kommentar

hits