Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Kleancolor - Metallic green VS China glaze - Cha cha cha

Fikk en kommentar om at noen synes Kleancolor - Metallic green og China glaze - Cha cha cha lignet på hverandre. Det måtte jeg selfølgelig sjekke ut om de gjorde. Jeg var litt usikker på om disse var så like at man kan kalle de dupes, men resultatet overasket meg faktisk. De var mye mer like enn det jeg trodde de skulle være. Den største forskjellen på disse er at Metallic green er en metallisk neglelakk, og Cha cha cha er en shimmer neglelakk.
Cha cha cha har mye gult shimmer i seg, noe jeg ikke kan se like lett i Metallic green. Bildet er tatt i dagslys og det var overskyet ute. Jeg er sikker på at når det er sol ute så blir begge lakkene lysere og man kan se det gule shimmeret i Cha cha cha lettere. Som dere ser er Cha cha cha mørkere enn Metallic green.

Selvom fargene på disse er ganske like, så ser de veldig forskjellig ut. Tror det kan være pga den ene er en metallisk neglelakk, og den andre er en shimmer neglelakk. Synes ikke de er like nok til at jeg vil kalle de dupes.


KC = Kleancolor - Metallic green
CG - China glaze - Cha cha cha

Kleancolor - Metallic green får du kjøpt HER.
China glaze - Cha cha cha får du kjøpt HER og hos enkelte Kicks butikker.

Hva synes du? :)



God helg!

7 kommentarer

Renate - NeglelakkErEnGodTing

06.jan.2012 kl.20:59

di er nok ikke dupes, men like nok til at jeg sikkert ikke kommer til å kjøpe metallic green siden jeg har cha cha cha. Men så syns jeg metallic green var finest da, hehe :)
Renate: Synes også Metallic green er finest :)

Elizabeth Michelle

06.jan.2012 kl.21:40

Eg synes ikke at de er noe like.. akkurat som eg trodde (og skrev i innlegget om metallic green) ;) Men begge to er fine synes eg :)

Maria ♥

06.jan.2012 kl.22:44

Enig med dere, likte best Metallic green :)

Thea

07.jan.2012 kl.16:56

Heisann! Du gjør en fantastisk jobb med bloggen din. Du har blitt tildelt en egen pris på bloggen min, skjekk det ut! ;] http://hverdagsnegler.blogspot.com/2012/01/versatile-blogger-award.html

Kia - Nailsncupcakes

07.jan.2012 kl.20:03

Elsker virkelig begge disse to, selvom jeg ikke har noen av de... Det må jo gjøres noe med. Synes ikke de er dupes.

Trine-Marie

07.jan.2012 kl.21:43

Tror jeg liker Kleancolor - Metallic green best :)

Skriv en ny kommentar

hits