Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Barry M - Red glitter + Ny Adam Lambert singel

Tror dette er en av de fineste røde glitterneglelakkene jeg har sett. Denne er skikkelig julerød, og dette er lakken som jeg kommer til å ha på mine negler på juleaften.

Barry M - Red glitter er en knall rød glitterlakk i en gjennomsiktig base. Denne lakken er så utrolig fin og fargen er så intens. Både familie og kunder i butikken jeg jobber i la merke til denne lakken når jeg hadde den på sist. Den er så UTROLIG fin!!
Akkurat som den andre Barry M lakken jeg prøvde så var denne lett å påføre. Synes konsistensen på denne var bedre enn den grønne faktisk. Den var ikke så tykk. Denne måtte jeg påføre 3 lag av for at den skulle dekke HELT.

Den var litt vanskelig å ta bilde av, fikk ikke med glitterkornene så godt men dere ser hvor fin fargen er. Og disse bildene er tatt i dagslys, når det er mørkt så blir lakken litt mer mørkegrønn. 

Dere som har fulgt bloggen min en stund vet hvor glad jeg er i musikk, og hvor stor fan jeg er av Adam Lambert.
Den nye singelen til Adam Lambert heter Better than i know myself og skulle egentlig kommet ut på Itunes 27.desember. Men vet dere hva? Den ble lagt ut på itunes idag. Snakk om fin førjulsgave :D

Så idag gir jeg bort denne singelen i gave til dere som vil ha den. Se på det som en julegave fra meg til dere lesere :lol:
Det eneste du trenger å gjøre er å like Adam Lambert Norway på facebook, ta et screen cap av at du liker siden og send meg dette på joyfulblog@gmail.com . (du må ha itunes for at dette skal funke)

Bli med oss i Adam's offisielle norske street team! Vi ønsker nye og gamle Adam fans velkommne. Du kan være så lite eller så mye aktiv du vil, målet er å fremme og promotere Adam's musikk, få den på radio, få folk til å kjøpe singel/album og få folk på konserter.
NB! Kjøp din musikk fra NORSKE kilder så vi år registrert salgstallene her hjemme. Albummet Trespassing kommer 16 mars.


 

 

Hvordan neglelakk skal dere ha på neglene imorgen? :)

7 kommentarer

Cecilie Støa

23.des.2011 kl.20:37

åh, så stilig! :)

waiking

23.des.2011 kl.20:39

nice

Hennisr

23.des.2011 kl.20:56

Den var kjempe fin. Hvor kan jeg kjøpe den? (:

Rikke Fredheim Næss

23.des.2011 kl.20:57

kjempefint!
Hennisr: Barry M sine neglelakker får du kjøpt hos coverbrands til 95kr. http://www.coverbrands.no/merker/barry-m/nail-paint/ (skal du til London så koster de ca 30kr der) Eller her http://www.barrym.com/products/nails.asp :)

Ellie

24.des.2011 kl.02:06

Åh, så fin!

Skal ha Black Galaxy, siden jeg skal ha på rød kjøle. Tenkte det ble en spennende kontrast :)

Renate

24.des.2011 kl.10:18

Den var nydelige!

Jeg har noen reinsdyr på den ene hånden, og på den andre har jeg rosa og hvite striper : P veldig tilfeldig valg, siden jeg ikke hadde tid til å fikse di i går, så det er noe jeg har gått med lenge.

Skriv en ny kommentar

hits