Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Barry M - Green glitter

Når jeg var i London i august så kjøpte jeg med meg noen neglelakker hjem, la de i skuffen med uprøvde neglelakker og der har de blitt liggende en stund.. Tror jeg må lage meg et system i de to skuffene jeg har med uprøvde neglelakker. Akkurat nå er det så mange at det vil ta flere måneder før jeg får prøvd alle sammen. Tror jeg må ha en "ikke kjøpe neglelakker denne måneden" måned snart :lol:


Uansett, jeg kjøpte to glitter neglelakker fra Barry M, en i rød og en i grønn. Synes begge fargene passer perfekt nå i julen. Viser dere den grønne idag og den rød i løpet av uken.

Barry M - Green glitter er en knall grønn glitterlakk i en gjennomsiktig base. Det var faktisk den lakken jeg synes "ropte" på meg mest av alle Barry M lakkene. Jeg synes fargen er nydelig, og spesielt nå rundt jul.
Super kjedelig å ta den av pga alt glitteret, men med folie metoden så går det veldig greit.
Jeg synes den er veldig lett å påføre, anbefaler å ta veldig lite neglelakk på kosten hvis ikke så er den litt vanskelig å legge. Konsistensen på den er kanskje litt tykk, men glitteret legger seg fint fordet.
Jeg synes det er litt for mye gjennomsiktig basefarge i denne her, det merker man også når man må legge LAG PÅ LAG PÅ LAG. Det måtte hele 5 strøk til for å få det til å se ut som det gjør på bildet. Med 4 lag så ser det ganske fint og jevnt ut, men for å få neglelakken til å dekke HELT så måtte det 5 lag til... Hadde det ikke vært for at denne lakken tørket FORT og fordi jeg synes den er så fin så hadde jeg lagt bort denne lakken for godt tror jeg :lol:

Den var litt vanskelig å ta bilde av, fikk ikke med glitterkornene så godt men dere ser hvor fin fargen er. Og disse bildene er tatt i dagslys, når det er mørkt så blir lakken litt mer mørkegrønn.


Barry M sine neglelakker får du kjøpt hos coverbrands til 95kr. LINK (skal du til London så koster de ca 30kr der)

 

Hva synse dere om denne fargen? :)
10 kommentarer

Nina Bentsen

19.des.2011 kl.18:23

superpen farge!!

mathildo

19.des.2011 kl.18:35

Sykt fin farge! :D Har en sånn i sølv, elsker den!

Merethe

19.des.2011 kl.18:39

For en utrolig flott farge!

anna♥

19.des.2011 kl.18:58

kjempe fin farge!

Siw

19.des.2011 kl.21:13

WANTS! sinnsykt fin!

katrinestest

20.des.2011 kl.13:44

Pen farge, den blir sikker kul til å pimpe opp andre grønne toner også :)

Lene

20.des.2011 kl.14:34

Nydelig "jule"neglelakk:):)

Her finner du Barry M til en billig penge:

http://www.barrym.com/products/nails.asp

Tone

21.des.2011 kl.23:50

For en nydelig grønnfarge! :)

Carina

22.des.2011 kl.16:39

Hei.

Jeg har et spørsmål: en av mine yndlingslakker har blitt litt "tykk" og ekkel å påføre, etter å ha blitt brukt hyppig denne høsten. Likevel er det mye igjen på flasken, så jeg vil nødig kaste den. Har du noen enkle tips for å gjøre konsistensen bedre igjen?
Carina: Hei Carina. Når mine lakker blir tykke i konsistensen så bruker jeg ORLY nail polish thinner. Denne gjør neglelakken helt "ny" igjen. Jeg kjøper min hos transdesign.com. Jeg vet desverre ikke hvor du får kjøpt den i Norge.

Skriv en ny kommentar

hits