Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Isadora sin julekolleksjon 2011


Isadora sin julekolleksjon Red rush har vært ute i butikkene noen uker nå tror jeg. For en stund siden var jeg i Sverige og da kjøpte jeg med meg Gold Sparkles og Merry Red. Inne i butikken så så faktisk Black Galaxy veldig kjedelig ut, så jeg valgte å droppe den. Men når det nå har begynt å poppe opp bilder av den på noen neglblogger så måtte jeg ha den også. For at innlegget ikke skal bli så veldig langt så viser jeg to av lakkene nå, og den siste en annen dag.

En ting er sikkert ihvertfall, Isadora sine farger i denne kolleksjonen får jeg veldig julestemning av.
 

Merry red er en rød shimmerlakk med shimmer i rødt, rosa og jeg synes jeg ser litt oransje og gull i den også (det synes ikke så godt). Fargen er ikke sånn veldig spesiell, men jeg synes den er nydelig. Dette er en lakk som passer til alle årstider faktisk, selvom jeg kanskje vil bruke den mest rundt jul.
Konsistensen på denne er litt seig, men den er veldig lett å påføre. Den legger seg fint på neglene og synes den faktisk tørker ganske fort også. Den er godt pigmentert, hvis man er nøye og tar et litt tjukt lag så tror jeg det holder med et lag, men jeg har valgt å påføre to lag for da blir fargen mer intens.

 

Gold sparkles er en gull foil lakk. Etter min mening en helt vanlig neglelakk i gull, føler at jeg har sett mye likt av denne før. Men siden jeg ikke har noen lakker som er 100% like så valgte jeg å kjøpe denne. Passer perfekt til julen eller hvis du skal en tur på byen. Konsistensen på denne synes jeg var perfekt. Den var ikke for tynn eller for tykk, og den legger seg fint på neglene. Tørket fort gjorde den også. Har påført 2 lag på bilde. Og denne lakken slukte top coaten min. Har faktisk påført to lag med seche vite, og det synes nesten ikke engang på bildet.

Isadora sine lakker får du kjøpt hos Lindex, Vita, Cubus, H&M etc til 89kr.

 
Hva synes dere om Isadora sine lakker fra julekolleksjonen? Kjedelig er fine? :)

 
11 kommentarer

Synne

09.des.2011 kl.19:04

ååå nydelige <3!

√ ☂ Mjiaow ♛

09.des.2011 kl.19:16

Jeg har lett og lett og lett og LETT men her er faktisk Black Galaxy utsolgt virker det som =(

Har sååå lyst på den..

Tante Jul

09.des.2011 kl.19:44

Hei! Den der seche vite, hvilket merke er den, og hvor kan jeg få tak i den? Har hørt den nevnt og mangler topcoat selv. Den kan hjelpe på tørketid også den, ikke sant?

(nå leste jeg gjennom kommentaren min og så at jeg virker veldig uhøflig. Det var ikke meningen. Jeg ville sette veldig pris på et svar fra deg :))
Tante Jul: Hei du, det går helt fint at du spørr :) Seche vite kjøper jeg hos Transdesign.com. Du finner den under Treatments -> Seche og den heter Seche Vite - Dry Fast Top Coat. I Norge får du kjøpt den hos noen Kicks (Storo har hatt den) butikker til ca 129kr. Denne top coaten hjelper virkelig på tørketiden, og jeg bruker bare dette merket.
Mjiaow: De var utsolgt både hos Vita og Cubus på det senteret jeg pleier å reise til når jeg kjøper Isadora. Lindex hadde to stk igjen. Men følg med på bloggen til neste uke så kanskje du får tak i denne ;) *host*Konkurranse*host*

√ ☂ Mjiaow ♛

09.des.2011 kl.21:26

Hmmmm ^^

nailstyle

09.des.2011 kl.21:53

Herregud likte neglelakken! :O har fått fryktelig negldilla, ta gjerne en titt på bloggen, ikke mye der enda, oppdretta i går så hih.
nailstyle: Det skal jeg gjøre :)

Tante Jul

10.des.2011 kl.20:33

Takk! :)

SivLene

10.des.2011 kl.22:19

Jeg kjøpte Black Galaxy da kolleksjonen kom ut, og Gold Sparks i dag faktisk! Jeg har ingen gull folie lakker og siden denne var litt kald i fargen tror jeg den kan bli bra:)

Anne

10.des.2011 kl.23:06

Kjempefin kolleksjon. spesielt den røde lakken og de røde leppestiftene ;)

Skriv en ny kommentar

hits