Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Tips - Ta vare på hender og neglbånd om vintern

Er fortsatt ganske sjokkert over at jeg er en av semifinalistene hos Vixen blog awards i kategorien Årets skjønnhetsblogg.
Det er jo ikke akkurat noe man forventer, å bli nominert til et blog awards.
Og jeg hadde jo aldri blitt nominert hadde det ikke vært for dere leserne mine. Høres sikkert litt klisjéaktig ut, men dere er virkelig verdens beste lesere. Og jeg blir som sagt veldig glad om dere stemmer på meg :D (psst, man kan stemme hver dag til 14.januar).

Nå som det er vinter er det lavere luftfuktighet så sjangsen for å få tørre neglbånd og hender mye større enn på sommern. Jeg merker at hvis jeg slunter unna med å smøre hender og neglbånd hver dag så blir de FORT tørre. Enkelte har kanskje lettere for å få tørre neglbånd, og jeg er ganske sikker på at jeg er en av de. Når jeg titter innom andre blogger for å se på neglelakk så får jeg faktisk mye mer lyst til å kjøpe neglelakken jeg ser hvis hendene og neglbåndene er velstelte. Hvis neglbåndene er tørre og ligger halveis nede på neglene så synes jeg ikke det frister å kjøpe neglelakken de har vist heller for å være helt ærlig.

For å holde mine neglbånd og hender fine er det enkelte produkter jeg sverger til. Jeg har skrevet et innlegg før om hvordan jeg steller neglene mine, og der har jeg også skrevet om hvilke produkter jeg bruker. Du kan se det innlegget HER. Jeg smører mine hender og neglbånd opp til 3 ganger om dagen. På morgenen, midt på dagen hvis det trengs, og før jeg legger meg. Det høres kanskje ofte ut, men dette funker veldig bra for meg.

Når det kommer til en håndkrem så synes jeg det er viktig at den trekker godt inn i huden og at man ikke føler seg seig og klissete på hendene etter man har brukt den. Den burde rett og slett gjøre huden myk og frisk. I tilegg er det jo et lite pluss om den lukter godt også.
Har prøvd litt forskjellig av håndkremer, merket som jeg er mest fornøyd med er L'occitane.
L'occitane sine håndkremer beskytter, nærer og gjenoppbygger huden. Jeg liker at du får kjøpt håndkremene både i store og små størrelser, og jeg synes de holder lenge. (Kremen på bildet er den lille versjonen)

Prisen for den store størrelsen er 199,-
Prisen for den lille størrelsen er 79,-

LINK til nettbutikken deres, der inne finner du også hvilke butikker du får kjøpt den hos.

Når jeg ikke har L'occitane tilgjengelig så bruker jeg The body shop sin Almond oil hand and nail cream.
Dette er en håndkrem med mandelolje. Mandelolje har blant annet blitt brukt til å kurere tørr og og sprukken hud. Den absorberes raskt inn i huden og hjelper til med å gi fuktighet tilbake til huden. Denne kremen inneholder også paranøtter så de som er allergiske mot dette burde styre unna denne kremen.

Prisen for denne er 65,- akkurat nå hos The body shop pga den utgår. (De tar den inn i butikken igjen, men med et nytt design)
LINK


Jeg har flere favoritter innen neglbåndskremer. Den jeg bruker mest er ORLY cuticle therapy creme.
Dette er en krem med blant annet avocado olje, A og E vitaminer. Kremen hjelper til med å fuktiggjøre neglbåndene og styrke neglene. Jeg har brukt denne fast i et år snart, og den skuffer ALDRI.
Denne har jeg aldri sett i Norge, så den må du bestille på nett. Den er ikke veldig dyr, for en tube med 14g så koster det 2,25$ som tilsvarer ca 13kr. Man får også kjøpt den i en litt større boks som inneholder 60g, den koster 5,32$ som tilsvarer ca 30kr. Jeg har en boks på 60g, og den har jeg hatt siden starten av sommeren og jeg er ennå ikke kommet halveis i den. Altså, den er veldig drøy.

LINK - Treatments -> ORLY

 
De andre neglbåndskremene jeg liker veldig godt er Lush sin Lemony flutter og Burt's Bees lemon butter cuticle cream. Disse to lukter så utrolig godt. Lush sin lukter veldig sitron, mens Burt's Bees sin lukter mer lime. Jeg synes Burt's Bees noen ganger kan være litt for feit, det tar litt tid før den trekker seg ordentlig godt inn så føler at neglbåndene blir veldig fete.

Lush Lemony Flutter får du kjøpt i Lush sine butikker og HER til 99 kr.
Burt's Bees lemon butter cuticle creme har jeg ikke sett i noen norske butikker, jeg kjøpte den når jeg var i USA. Men du finner den garantert hos Ebay.

 
Hva gjør du for å ta vare på hender og neglbånd om vinteren? :)

6 kommentarer

combination

08.des.2011 kl.19:00

bra skrevet, takk for tipsene :D
combination: Takk :) Bare hyggelig!

mypolish

08.des.2011 kl.20:13

Jeg bruker også Lemony flutter..men jeg føler at denne ikke virker? ;o Jeg kjøpte min i England for 40 kroner tror jeg :)
mypolish: Jeg er veldig fornøyd med Lemony flutter og har aldri hatt noe problemer med den :) Har heller ikke hørt om noen andre som har hatt det. Kanskje du har vært uheldig og at det har vært noe galt med den? ;/

Renate - NeglelakkErEnGodTing

08.des.2011 kl.22:09

di selger noen Burt's bees produkter på Boots, men vet ikke om di har den der : )
Renate: Vet, men har aldri sett neglbåndskremen hos de :(

Skriv en ny kommentar

hits