Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Sally Hansen Salon Effects - Laced up

Når jeg var i USA i høst kjøpte jeg med meg noe jeg har hatt lyst til å prøve lenge. Sally Hansen Salon Effects er ekte neglelakk som ser ut som klistremerker. Disse kan du feste rett på neglene og de skal holde opp til 10 dager.
I og med at jeg ikke er i form om dagen og ikke orker å lakke neglene så mye så tenkte jeg at dette var en fin tid for å prøve Sally Hansen Salon Effects. Jeg skal prøve å huske å ta bilder hver dag, så får vi se hvor lenge neglene ser bra ut :lol:

SH - Salon effects kommer i 24 forskjellige farger og mønstre. Når jeg kjøpte min pakke var det like før det var Halloween i USA, så da hadde de også noen typer med halloween mønstre. (Butikken jeg var i hadde ikke alle de forskjellige fargene og mønstrene.) De kostet 9,99$ som er ca 59 kr.

 Mitt valg gikk på 360 Laced up. I pakken følger det med 16 "Nail polish strips", cuticle stick, mini neglfil med buffer og bruksanvisning. 

Jeg skal være så ærlig å innrømme at jeg trodde dette skulle være ganske lett. Men det var det faktisk ikke. Kan hende det er pga jeg aldri har prøvd noe lignende av dette her før og at jeg bare trenger å øve meg litt mer. Men til slutt fant jeg en måte som fungerte. Det ble best resultat hvis man la "klistremerket" så langt opp til neglbåndet som mulig, så presse det på plass langs midten først, så til sidene. Så brukte jeg neglfilen til å "file" bort det som ble til overs av "klistremerket". Jeg bruker faktisk nesten like lang tid på å ta på disse "klistremerkene" som det jeg gjør når jeg skal lakke neglene med en vanlig neglelakk. Jeg synes designet på var veldig kult, og jeg håper at det holder seg fint ihvertfall i 5 dager.

Husk å stemme på månedens neglelakk.

 

Har du prøvd Sally Hansen Salon Effects eller lignende før? :)

9 kommentarer

shinynails

30.nov.2011 kl.22:26

Nei, men det ble veldig pent! :D

Elizabeth Michelle

30.nov.2011 kl.22:54

Liker mønsteret :D
Elizabeth Michelle: Det gjør jeg også :D

Kia - Nailsncupcakes

01.des.2011 kl.15:40

Jeg har prøvd det her en gang, totalt katastrofe! Men jeg har skikkelig mange liggende så jeg får vel bare prøve igjen...
Kia: Jeg har ikke sånn super god tro på at den skal holde i 10 dager. Blir spennende å se hvor lenge den holder :p Lykke til når du prøver igjen :)

Maria ♥

01.des.2011 kl.21:04

Så stilig! Har aldri prøvd det, men har veldig lyst!

Anine

03.des.2011 kl.19:43

Jeg kjøpte noe lignende på Sephora i Frankrike. Prøvde de for ikke så lenge siden, og ble veldig fornøyd :) På meg holdt de i ca. en uke, men jeg er fornøyd med det. Dersom jeg kommer over noen flere slike som jeg liker, kommer jeg nok til å kjøpe flere :) Nå kommer det jo bare flere og flere typer til Norge også!
Anine: Jeg har også et sett fra Sephora, kanskje jeg får prøve de en dag og se om de er bedre enn SH sine :)

★MK★

07.des.2011 kl.17:17

Litt av et prosjekt, men så kult å se på!!

Skriv en ny kommentar

hits