Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

China glaze - Twinkle lights

China glaze sin julekolleksjon 2011 heter Let it Snow og består av 12 lakker. Vi fikk jo faktisk se bilde av denne kolleksjonen allerede i januar, og jeg var ikke sånn veldig begeistret for den da. Har ikke skiftet mening, og av 12 lakker så har jeg bare kjøpt 3 stykker.
Jeg får julestemmning av alle lakkene, men jeg synes at jeg har sett de fleste lakkene før eller noen som ligner veldig. 

 Den ene lakken jeg kjøpte heter China glaze - Twinkle lights og er en glitterlakk med masse små runde glitter i fargene grønt, rødt og gull. En glitterlakk som passer veldig godt rundt juletiden synes jeg :)
Lakken er lett å påføre, og synes glitteret fordeler seg jevnt og fint utover neglen. Siden denne lakken har en gjennomsiktig basefarge trodde jeg at jeg måtte ha ihvertfall 3-4 lag for at det skulle dekke neglene helt.. Men der tok jeg feil. På bilde har jeg påført 2 lag og synes det ser ganske bra ut. Synes ikke den brukte veldig lang tid på å tørke.

 

Hvis man ikke vil ha denne lakken på alene så kan man bruke den over en annen basefarge. Her har jeg påført 1 lag av Twinkle lights over en svart, hvit, rød, grønn og blå basefarge.

China glaze sine lakker får du i Norge kjøpt hos Kicks for 99 kr. Eller på nett hos nailsupplies for 2,99$ som er ca 18 kr.

Blir dette for mye glitter eller likte du den? :)

 

 

Husk å melde deg på giveawayen jeg har nå. Siste dag imorgen: LINK
 
 

9 kommentarer

mypolish

13.des.2011 kl.19:32

litt kjedlig kolleksjon.. men likte veldig godt den du viser frem!

Merethe

13.des.2011 kl.21:04

Glitterneglelakk er så stilig!

Katrine Hustvedt

13.des.2011 kl.21:05

Fin blogg :) Masse fin insop! Elskeer jo neglelakker :D Jeg har en julegavekonkurranse på min blogg, stikk innom å sjekk ut alt du kan vinne :D

Ingrid

13.des.2011 kl.21:08

Synes ikke den var sånn ekstremt fin, men den var helt grei. Enig med mypolish som kommenterte over her, en litt kjedelig kolleksjon. Synes snow globe så ganske fin ut, da!
Ingrid: Snow globe er også en av de jeg kjøpte :) Den er veldig fin i virkeligheten. Kommer bilder av den etterhvert.

C H R I S T I N A

13.des.2011 kl.21:12

Utrolig kult!! Spesielt den du viste på med masse masse glitter<3

Ida

14.des.2011 kl.03:37

Den du har swatchet er jo superfin :-)
Ida: Det synes jeg også. Likte denne veldig godt :)

Anne

14.des.2011 kl.15:34

Jeg har twinkle lights og jeg liker den veldig godt! Jeg liker også Ring in the red og winterberry fra Let it Snow :)

Skriv en ny kommentar

hits