Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Zoya - Lolly

Denne lakken burde jeg vist dere for lenge siden...
Zoya - Lolly er fra Zoya sin mod mattes kolleksjon som kom ut tidlig i sommer. Den består av 3 matte farge, Rosa, blå og lysegrønn. Pheobe, den blå har shimmer i seg. Og jeg lurer veldig på hvorfor jeg kjøpte Lolly, og ikke Pheobe...Uansett, Lolly er en ganske knæsj rosa farget lakk. De andre matte lakkene jeg har er veldig lette å påføre, så forventet egentlig det av denne også. Men der tok jeg grundig feil. Konsistensen og tørketiden kan man ikke klage på. Men den var helt forferdelig å påføre. Jeg trodde først at det kanskje var noe galt med lakken, så søkte litt på google og fant ut at andre hadde samme problemet. Så da var det altså ikke noe galt med den. Den er bare veldig vanskelig å påføre. Her har dere et bilde av mitt første forsøk... Her påførte jeg 2 tynne lag, noe som tydelighvis ikke funket bra. Det ser skikkelig stripete og klumpete ut.

I og med at det ikke funket så måtte jeg prøve på noe annet. 1 tynt lag og et tykt lag. Dette funket mye bedre, men kunne fortsatt sett bedre ut. Mitt andre forsøk:


Og bare for gøy så påførte jeg top coat for å se hvordan det ble.


Pris: 6,49$ (ca 38kr)
Butikk: Nailetc.com

Hva synes dere? Finest matte eller med top coat?

4 kommentarer

Maria ♥

26.sep.2011 kl.21:15

Lakken blir helt forskjellig som blank i stedet for matt. Men den rosa likte jeg nok best med top coat :)

Kia - Nailsncupcakes

26.sep.2011 kl.22:58

Jeg likte den matte versjonen mye bedre, kunne tenkt meg den grønnefargen! Synd det med påføringen, kanskje det kunne funka med en matte topcoat?

Kajalpennan

27.sep.2011 kl.08:14

Det ser ut som att en ridge filler och en god portion tålamod är ett krav här! Tyckte det var finast med topplack men jag gillar inte lack som visar skavanker i nageln på det sättet. Drinken på promobilden ser ju mumsig ut

eva

08.jan.2012 kl.15:25

begge var kjempefine!

Skriv en ny kommentar

hits