Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Kleancolor - Born to the purple

Har kjøpt altfor mange Kleancolor lakker og lurer på om jeg noen gang kommer til å få tid til å prøve alle? Haha.
Må ihvertfall starte et sted. Dagens lakk er Kleancolor - Born to the purple. I flasken så ser det ut som den har en ganske mørk lillafarge. Men på neglen så synes jeg den er litt mer magenta farget. Nydelig farge uansett. Som dere ser er det MYE glitter i den. Den er blandt annet full av store og små hexagon. Jeg synes den var litt vanskelig å påføre. For å få masse glitter på neglene måtte jeg ha TJUKKE lag med neglelakk. Prøvde det på en negl først og fant ut at det kom til å ta flere dager før det tørket helt. Så valgte heller å påføre 4 tynne lag, og fiske etter glitteret i flasken :lol: Selvom jeg hadde tynne lag og påførte hurtigtørkende top coat over så brukte den laaang tid på tørke. Så vil ikke anbefale denne lakken for dere som ikke har tålmodighet til å vente på at den skal tørke.
På bilde så har jeg ikke en annen lakk under, men neste gang jeg bruker denne tror jeg at jeg skal ha en svart eller lilla base under.


Pris: 1,75$ (ca 10 kr).
Butikk: Beauty Joint (link)

 

Hva synes du om denne fargen? :)

6 kommentarer

Marita Nordlii

20.sep.2011 kl.19:19

Stilig :D

Helene Magnussen

21.sep.2011 kl.13:47

Fin farge!

Men kan ikke du lage en video der du tar på neglelakk? :D du er jo så flink!

coloryourlife

21.sep.2011 kl.15:28

Jeg syns den var fin og sparkley!
helenemag: Vet ikke om det er noe jeg kommer til å gjøre med det første, men hvis jeg har tid til overs en dag kan jeg prøve å gjøre det :)

Kia - Nailsncupcakes

22.sep.2011 kl.17:44

Denne er så fin!

Elizabeth Michelle

22.sep.2011 kl.18:48

Har denne selv, men har ikke fått prøvd den enda.. så veldig fin ut da, men blir nok bedre med en annen farget base underst :) Lurer også på når eg skal få prøvd alle de nye (kleancolor) lakkene mine :p

Skriv en ny kommentar

hits