Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

OPI - Uh-oh Roll Down The window

Endelig har jeg fått swatchet noen av Touring America lakkene :D Jeg har ikke kjøpt så mange enda, men tenkte å kjøpe meg noen flere når jeg reiser til USA om ikke så lenge.
Touring America er OPI sin høstkolleksjon og består av 4 shimmer og 8 cremelakker.

Uh-Oh Roll Down The Window minner meg om den grønnfargen som var på uniformen min i forsvaret. En litt sånn lys olivengrønn/armygrønn. Dette er en cremelakk og fargen er ganske sterk, det holdt for meg å påføre 2 lag. Konsistensen på denne vil jeg si er perfekt. OPI sine cremelakker er i en helt annen klasse enn cremelakkene fra andre merker. De er så utrolig lette å påføre, konsistensen er aldri for tynn eller for tykk og de tørker fort. Denne er akkurat som alle de andre OPI cremelakkene. Og synes den faktisk tørket UTROLIG fort.
Jeg trodde ikke jeg skulle like denne så godt på forhånd, men tror dette er favoritten av de jeg kjøpte fra Touring America kolleksjonen. Perfekt høstlakk i mine øyne :)
Bilde er tatt i skyggen.

Hva synes du om denne fargen? Fin høstfarge? :)

12 kommentarer

Sunniva b. kaalaas

12.sep.2011 kl.22:28

elsker den!

Tuva

12.sep.2011 kl.22:44

Denne har jeg også kjøpt og jeg ELSKER den! Helt enig i det du sier om konsistens og tørketid. Helt fantastisk! Hvor i USA skal du?

neverleavewithout

12.sep.2011 kl.22:55

Oi den var litt sånn stygg pen på en måte, hmm kanskje det er en must farge for min del, tror ikke jeg har noe særlig lignende i samlingen min.
Tuva: Jeg skal til Tennessee, Atlanta og Florida :)
neverleavewithout: Det var det jeg også tenkte først når jeg så den. Men nå elsker jeg den :D Har heller ikke så mange lakker som ligner på denne i samlingen, så denne kommer godt med :)

Sophie

13.sep.2011 kl.10:56

Superfin! Fått skikkelig dilla på sånne militærgrønne farger i det siste, men jeg har bare én. Funker så langt, men det kan godt hende at den der også må skaffes. :D

PS. Du har perfekt form på neglene dine. Er så deilig å se swatches på fine negler :-)

ina

13.sep.2011 kl.12:56

wow! nyyydelig :D skikkelig army, helt enig! må invistere i noen jeg å.. :))
Sophie: Det har jeg også :) Og tusen takk for skryt. Jeg kunne bare ønske mine var litt bredere. Blir litt vanskelig til tider å lakke de når de er så smale :)

myexpensivetaste

13.sep.2011 kl.16:04

Dritlekker farge!! Jeg ønsker meg denne!

neverleavewithout

13.sep.2011 kl.23:37

Det er derfor bloggen din er så farlig og være inne på, farger jeg ikke har tenkt på før begynner plutselig og poppe opp på ønskelisten. =P

Sophie

14.sep.2011 kl.08:38

Stine Marie: Ser den. Alltid vanskeligere å gjøre nail art og sånne ting med smalere negler. Jeg har også det, men jeg syns det er absolutt det fineste! :-)

Kia - Nailsncupcakes

14.sep.2011 kl.09:50

Fin olivengrønn! Dette er jo en perfekt høstlakk

Skriv en ny kommentar

hits