Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Sally Hansen - Black Platinum

Beklager for fraværet de siste dagene, men kroppen er ikke helt i form. Innleggene får komme når de kommer. Akkurat nå er jeg VELDIG lei av å være syk. Man skulle tro at man var ferdig med kyssesyken etter 17 mnd...

Jeg merker at været påvirker hvilken neglelakk jeg tar på omdagen. Det går veldig mye i mørkt :lol: Og plukker lett fram en rød lakk også faktisk.
Lakken jeg skal vise dere idag heter Sally Hansen - Black Platinum.
Dette er en svart "metallic" lakk med litt sølv. I skyggen så ser den kanskje litt kjedelig ut, men i sola så glimter den til. Da kommer det farger i blått og grønt i enkelte vinkler. En spesiell lakk :D Fargen er ikke super pigmentert, det måtte 3 lag til.
Den var veldig lett å legge, synes konsistensen på denne faktisk er perfekt. Den er verken tjukk, tynn eller seig. Rett og slett perfekt. Super enkel å påføre og den legger seg veldig fint på neglene. Eneste dumme er jo denne børsten da.. Man kan ikke klage på tørketiden, for den tørket fort!!

Jeg så på en eller annen blogg at noen mente denne lakken kunne ligne på Chanel sin Black Pearl, men der må jeg si at jeg absolutt IKKE er enig. Disse ligner ikke i det hele tatt, Black pearl er mer grønn enn svart. Så ikke la dere lure!
(2 første bildene er i solen, det siste er i skyggen)

Pris: 119 kr
Butikk:

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en hurtigtørkende topcoat :)

Produktet er sendt til meg for vurdering

Hva synes du om denne fargen? :D

7 kommentarer

fin farge! :)

Ajla USA 2012 2013

09.sep.2011 kl.18:46

Fint ! <3

EmblaGstedje

10.sep.2011 kl.18:19

Enig med at den ikkje ligna på Black Pearl..men denna likte eg veldig godt! :D

Anne

12.sep.2011 kl.11:09

Utrolig stilig svart lakk!

Astrid

12.sep.2011 kl.18:31

denne ligner veldig på deborah lippmann - hit me with your best shot :D

neverleavewithout

12.sep.2011 kl.22:54

Utrolig stilig farge!

coloryourlife

13.sep.2011 kl.10:55

nydelig farge!

Skriv en ny kommentar

hits