Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

China Glaze - Urban - night

Var tydelig at lakken jeg postet igår falt i smak. Gøy å se at så mange av dere også likte den like godt som meg :)
Og var noen som kommenterte at de hadde sett den i Norge. På Cubus, og på et parfymeri i Fredrikstad, så er dere interessert finner dere den kanskje i Norge.

Var innom H&M på Oslo city idag og kjøpte med meg Isadora lakkene. Åhhh, nydelige. Tenkte jeg bare skulle gi beskjed om at de står ikke på noe eget stativ for høst nyhetene ennå, men sammen alle de andre Isadora lakkene :)
(jeg gikk nemlig å lette litt før jeg fant de...)

Dagens lakk heter China glaze - Urban - night og er fra China glaze sin Metro kolleksjon, uptown settet. Dette er en mørk lilla creme lakk. Jeg er så utrolig svak for lilla neglelakker, og denne er så utrolig fin. Fargen er jo ikke super spesiell, men for meg så er den en vinner. Perfekt til høsten for noen kanskje, perfekt året rundt for meg :lol:
Men ja, det må jo være noe negativt med den.. Jeg synes konsistensen er litt for tjukk. Men den er fortsatt veldig lett å påføre. Tror bare jeg skal tilsette litt neglelakktynner neste gang jeg bruker den. Jeg har påført 2 lag. Jeg synes tørketiden var helt OK, ikke den kjappeste lakken. Men heller ikke den tregeste.


Pris: 2,99$ eller 4,99$
Butikk: Nailsupplies  eller nailetc

Hva synes du om denne? :)

15 kommentarer

Karoline G. K.

23.aug.2011 kl.23:59

sååå nydelig :)

Karianne

24.aug.2011 kl.01:22

Den er utrolig fin! Jeg må se å få kroppen igang nok til at jeg greier å komme meg på en butikk snart, har så lyst på Forest-paletten fra IsaDora, men med min flaks så selger den vel ut før jeg kommer så langt. :P

camillamic

24.aug.2011 kl.11:02

kjempefin farge :)

Anne

24.aug.2011 kl.14:24

Kjempefin farge! :)

Lakkert

24.aug.2011 kl.18:13

elsker den! kom endelig i posten på mandag ;)

Elizabeth Michelle

24.aug.2011 kl.19:48

Nydelig lilla <3

odaby - life in albania

28.aug.2011 kl.20:58

Nyydelig farge!

Kaisa

29.aug.2011 kl.13:29

Du har så mange fine neglelakker! elsker dem! Lurer på om du har prøvd noen fra merket "nubar"? Har kjøpt noen fra Feelunique.com nå, så jeg er spent på hvordan de er, fargene er hvertfall dreamy!!!

SuperRosa!!

29.aug.2011 kl.22:05

Du har så pene negler, opplever du aldri at de knekker? De ser alltid så konstante ut! :p
SuperRosa!!: Tusen takk :) Nei, de knekker aldri. Nå er det jo såpass korte synes jeg da. Hvis de blir veldig lange så kan de knekke fordi det er for harde, men jeg får sjeldent rift i de eller noe :)
Kaisa: Jeg har ikke prøvd merket Nubar ennå :)

EmblaGstedje

30.aug.2011 kl.22:16

Kjempefiin :D Vet du om di selger China Glaze og OPI i england? :)
EmblaGstedje: Kom nettopp tilbake fra England, fant noe Nicole by OPI på Claire's. Også hadde de OPI på spa/frisørsalonger. Ellers så så jeg ikke noe. Men de er ikke mye billigere i Enland. Billigere på nett ;)

SuperRosa!!

31.aug.2011 kl.13:07

Du har skikkelig fin form på dem. Jeg har fått sansen for mer firkantet negler i det siste! Kanskje jeg også skal prøve å holde dem kortere, med finere form. Når man har lakk på dem syntes jeg de ser lengre ut uansett.
SuperRosa!!: Takk. Jeg hadde litt mer runde før, men det siste halv året har jeg hatt de sånn som de er nå, og liker det veldig godt :) Lettere å holde de fine da synes jeg. Ja, enig med deg der. De ser litt lengre ut da ;p

Skriv en ny kommentar

hits