Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

China glaze - Loft-y Ambitions

Klarer ikke å bestemme meg for om jeg liker den måten jeg har begynt å skrive innleggene på eller ikke. Hmm. 
Blir så teit når jeg glemmer å ta bilde av flasken og det bildet kommer dagen etter istedet (sånn som idag :lol:).

Uansett, China glaze - Loft-y Ambitions er også fra China glaze sin Metro kolleksjon, og er fra Downtown settet. Dette er en NYDELIG burgunder farget lakk med shimmer i sølv. På forhånd hadde jeg sett meg ut noen favoritter fra denne kolleksjonen og dette var en av de. Og den failer ikke, den er nydelig. Er i veldig høsthumør om dagen når det gjeder neglelakk så denne her passer perfekt til mitt humør. Den er nydelig i skyggen, og enda finere i solen :)
Den er godt pigmentert, påførte 2 lag og det holdt lenge. Konsistensen er litt tjukk, men den er fortsatt veldig enkel å påføre. Tørketiden kan man heller ikke klage på, for den tørket fort.

Bilde tatt i skyggen.

Bilde tatt i solen.

Pris: 2,99$ eller 4,99$
Butikk: Nailsupplies, Transdesign, nailetc


Hva synes dere om denne fine fargen? :)

5 kommentarer

Siri

14.aug.2011 kl.23:03

Åhr.. Etter at jeg fant bloggen din har lommeboken merket stor forskjell når det kommer til netthandel! Men jeg gleder meg til pakkene med lakk kommer i posten og enda mer til lønning!

Synes det er helt supert at du legger ut så mye forskjellige farger på neglelakkene, fra før tenkte jeg at lange røde negler var skikkelig hoochie, men du har overbevist meg om at alt kan fungere :) Synes det er veldig bra hvordan du opplyser om pris og hvor man kan kjøpe på nettet og ikke minst hva alle lakkene heter slik at de er lette å finne. Fortsett sånn :D
Siri: Herregud, tusen hjertelig takk for en kjempe hyggelig kommentar Siri! Setter så utrolig pris på en sånn kommentar :) Før så synes jeg at jeg bare så røde og rosa farger på jenter. Men nå har de begynt å bruke litt andre farger. Tilbudet har jo også blitt bedre i Norge. Godt å høre at du liker det jeg blogger om.

Kia - Nailsncupcakes

15.aug.2011 kl.17:22

Fantastisk burgunderfarge!
Dette var ikke en av dem jeg i utgangspunktet falt for når jeg så de første swatchene.. Men tror kanskje jeg må skaffe meg denne også... :) jeg mangler igrunnen noen burgunderrøde i samlingen.. :)

Anne

16.aug.2011 kl.19:34

nydelig farge! venter på pakke med neglelakker fra China Glaze sin høstkolleksjon :)

Skriv en ny kommentar

hits