Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Sally Hansen - Kook-A-Mango

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en hurtigtørkende topcoat :)

 

Navn: Sally Hansen - Kook-A-Mango
Pris: 119 kr
Butikk:

Kook-A-Mango er en coral/oransje creme lakk. I enkelte lys ser den mer orange ut, men noen ganger ser den mer coral aktig ut. Uansett lys, den er rett og slett nydelig. Jeg får skikkelig sommerfølelse av den (og det trenger jeg masse av nå som det er så trist vær fortiden..). Kan se for meg at denne er nydelig på brune tær om sommeren når man er på stranda. Haha, og jeg elsker navnet på denne lakken. Synes det er utrolig søtt :)

Pigmentering:
Denne lakken er veldig godt pigmentert. Er du nøye holder det faktisk med 1 lag, men jeg valgte som vanlig å gå for 2 lag. Fargen er veldig intens, får nesten litt neon følelse av den.

Konsistens/påføring:
Konsistensen er litt tynn, så det første laget er litt vanskelig å legge. Men lag 2 legger seg jevnt og fint på neglen og det kommer ingen børstemerker. Den er veldig shiny så er ikke behov for topcoat. Børsten til SH lakkene er ganske store og brede noe som er litt dumt for mine smale negler. Men har funnet en teknikk som gjør det lett å bruke kostene :)

Tørketid:
Ingen ting å klage på her, den tørket FORT!

En super lekker sommerfarge som jeg ihvertfall skal ha med meg til London når jeg skal dit om litt under 2 uker :)

 Bilde tatt i solen

Bilde tatt i skyggen. ( Og æsj, beklager for håret som er kommet med :()

Produktet er sendt til meg for vurdering

 

Hva synes dere om fargen jenter? :D

5 kommentarer

Meru

11.aug.2011 kl.23:45

Kjempe fin farge!

12.aug.2011 kl.00:22

Dødsfin! :D Heldigvis har di butikken her i Høyanger, kjempebraa :D

Ellinor Herneshagen

12.aug.2011 kl.01:26

Digget den! :)

Anni

12.aug.2011 kl.05:53

Helt nydelig farge. Du har en inspirerende blogg. Me like :D

Har nettopp bestilt varer fra transdesign, så jeg venter i spenning ;)

Har ett spørsmål: når du har smurt første lakkstøk....hvor mange minutter etter smører du det andre laget?
Anni: Tusen takk Anni :) Det kommer helt ann på hvordan neglelakken er og hvor tjukk konsistens det er på lakken, men jeg pleier kanskje å vente rundt 3-5 min før jeg legger på et nytt lag :)

Skriv en ny kommentar

hits