Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Chanel - Graphite

Navn: Chanel - 529 Graphite
Pris: Rundt 200 kr
Butikk: Esthetique og andre parfymerier

Chanel - Graphite er 1 av 3 lakker fra Chanel sin høstkolleksjon. De to andre er Peridot og Quartz. Graphite og Peridot er LE (limited edition) lakker så er du interessert i disse burde du kjøpe de før det er for seint.
Graphite er en metallisk grå "foil" lakk med mye shimmer. Det skal vist være litt gull flak i den også, men jeg har vanskelig for å se de på neglene. Jeg får veldig høst feeling av denne og gleder meg masse til å bruke den i høst. Er inne i noen dager hvor jeg liker mørke farger, og denne lakken elsker jeg. Jeg var så heldig at en vennine kjøpte to av lakkene til meg når hun var i USA. Er litt usikker på når de kommer til Norge, mener å huske det var august/september.

Pigmentering:
Denne lakken er godt pigmentert. Har påført 2 lag, og det holder lenge med 2 lag.

Konsistens/påføring:
Jeg synes denne er litt tynnere i konsistensen enn de andre Chanel lakkene jeg har. Men konsistensen er perfekt uansett. Den er veldig lett å jobbe med og legger seg veldig fint på neglen. Noe som jeg synes gjør påføringen ekstra lett er børsten til Chanel lakkene. Den er perfekt for mine smale negler.

Tørketid:
Den tørket veldig fort.

En nydelig lakk fra Chanel, som er finest i virkeligheten. Dette bildet er tatt i skyggen, den "glinser" mye mer i solen.

Får du også en høst feeling av denne? :)

5 kommentarer

Karen

09.aug.2011 kl.23:00

Fikk også en "liten" høst feeling av den :)

Silje Andreassen

09.aug.2011 kl.23:12

Kjempefin! Hadde det ikke vært for at Chanel's neglelakker er så dyre, hadde jeg nok hamstret! De er virkelig nydelige :)

Karoline G. K.

09.aug.2011 kl.23:32

FIN!

livettilenskoavhengig

10.aug.2011 kl.00:28

Jeg SKAL ha den og Pèridot! Basta ;)

Lakkert

10.aug.2011 kl.10:45

utrolig fin! min favoritt fra denne kolleksjonen :)

Skriv en ny kommentar

hits