Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

China glaze - Lubu heels

Håper alle har hatt en fin helg :) Jeg hadde en kjempe fin helg, og en elendig søndag. Kan ikke huske sist jeg var så fyllesjuk som igår. Orket ikke å åpne neglelakkfjerneren for å fjerne neglelakken engang. Æsj, typiske "Jeg skal ALDRI ALDRI ALDRI drikke mer" dagen var det igår. Idag er formen bedre og har fått tid til å rydde litt i neglelakksamlingen min. Har veldig mange neglelakker jeg ikke har prøvd, så håper jeg får litt tid snart til å teste ut mange av de. Er så synd at de bare står der uten at jeg får prøvd de :lol:


Navn:  China glaze - Lubu heels
Pris: 2,99$ (16,05 kr)
Butikk: Nailsupplies

Neglelakken jeg skal vise dere idag er fra China glaze og heter Lubu heels. Jepp, dere som tenkte at denne har noe med Louboutin sko har helt rett. For noen år siden var det veldig populært med "Louboutin" negler. (Svart på forsiden av neglen, og rødt på undersiden av neglen. Funker best med lange negler).  Og China glaze kom i 2007 ut med et sett til å lage "Louboutin negler", China glaze - Ruby pumps og China glaze - Lubu heels.
Lubu heels er en svart neglelakk med rødt glitter. Glitteret synes best i solen, men jeg liker hvordan det ser ut i skyggen også. En veldig spesiell neglelakk, får litt "vampyr" feeling av den. Elsker den!! Liker spesielt at det ikke er for mye rødt glitter, men akkurat passe til at neglelakken blir veldig spesiell. I og med at det var glitter i den trodde jeg at det ville bli litt vanskelig å fjerne den, men jeg var ikke noe problem.Pigmentering:
Fargen er litt svak til at det faktisk er svart i den. 2 lag blir for lite, men 3 lag er perfekt. Kan kanskje være lurt å ha en svart neglelakk under den?

Konsistens/påføring:
Den er litt tynn i konsisensen, ikke veldig tynn. Men såpass tynn at man legger merke til det. Den var veldig lett å påføre selvom den var litt tynn. Den la seg pent på neglen og glitteret følger bra med på børsten så man slipper å "fiske" etter det i flasken.

Tørketid:
Den tørket veldig fort, ikke noe å klage på her.

 

En nydelig lakk som kommer høyt opp på listen av fine mørke farger :D

Bilde tatt i solen.Bilde tatt i skyggen.

Hva synes du om denne fargen? :D

6 kommentarer

Nail It!

09.aug.2011 kl.02:05

Åhhh, vampy lakk indeed! Har aldri hørt eller sett denne lakken før, spennende! :D

Helene - Fashiontrack

09.aug.2011 kl.09:57

Den var rett og slett utrolig vakker! Syns Loboutin neglene er helt merkelige, men samtidig, så er de som klarer å kjøre stilen fullt ut, utrolig kule!

Lakkert - En Negleblogg

09.aug.2011 kl.16:58

kjempefin lakk!

Elizabeth Michelle

09.aug.2011 kl.18:14

Loboutin negler så knallstilig ut! Har ikke hørt om dette fenomenet før faktisk ;) Tror eg skulle hatt denne lakken også siden eg allerede har ruby pumps :) Men har aldri bestilt fra den siden du linker til her. Har kun handlet via ebay... men frakten blir kanskje billigere hos siden du linker til? :)
Elizabeth Michelle: Det er veldig stilig :D På den siden jeg linket til kan du bestille opp til 9 neglelakker, og da betaler du 20$ i shipping :)

SivLene

10.aug.2011 kl.20:11

Lekker! Minnet meg litt om Ruby Red Slippers fra Deborah Lippmann, men den har mye større glitter flak.

Skriv en ny kommentar

hits