Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

OPI - Swimsuit...Nailed it!

Idag er det en uke siden hele Norge gikk i sjokk. Tror ikke alle er kommet ut av sjokket ennå, men Norge har ihvertfall begynt som smått å fungere igjen. Det vil ta lang tid før alt er tilbake som normalt tror jeg.

Siden dette har vært en tung dag valgte jeg en neglelakk som kunne få meg i litt bedre humør.Navn: OPI - Swimsuit...Nailed it!
Pris: 6,49$ (35,16 kr)
Butikk: Nailetc.com

OPI - Swimsuit...Nailed it! er fra OPI sin Miss universe kolleksjon. Dette er en blå foil lakk. Åhh, gud som jeg elsker denne fargen. Den er så utrolig fin :) Har lagt ved 3 forskjellige bilder. Første og siste bilde er fra skyggen og det i midten er fra solen. Som dere sikkert ser forandrer den seg litt. Men den er fortsatt like fin.

Pigmentering:
I flasken er denne fargen ganske sterk, og det er den på neglene også. 1 lag ville blitt for lite, men 2 lag er perfekt.

Konsistens/påføring:
Konsistensen er perfekt i mine øyne. Den er ikke veldig tynn, men litt tynn. Den er ikke seig eller tjukk. Og den er veldig lett å påføre.

Tørketid:
Som de fleste OPI lakker tørker også denne veldig fort. Overaskende fort faktisk.

En perfekt neglelakk. Fargen er så utrolig nydelig, og når påføringen går så bra og den tørker så fort så kan man virkelig ikke klage på noe. En vinner i mine øyne :D


Hva synes du? Like glad i denne fargen som meg? :)

8 kommentarer

gothic princess

29.07.2011 kl.22:42

Nydelig farge! :D Elsker blått! Ser så mange fine farger i innleggene dine, har lyst til å kjøpe dem alle, men da må jeg vel kjøpe enda en koffert til neglesakene mine + b lakke meg helt:p

Tuva

29.07.2011 kl.23:07

Nydelig! Er vanligvis ikke så glad i blå lakker, men denne må jeg ha :) Veldig fine bilder forresten!

Karianne

30.07.2011 kl.01:26

Nydelig, hadde ikke kjøpt denne enda, men nå måtte jeg. :)

Lakkert - En Negleblogg

30.07.2011 kl.09:13

fantastisk fin farge ;) elsker blå lakker :)
Karianne: Ja den er virkelig nydelig. Da kan du glede deg til å prøve den :)

Frøy

30.07.2011 kl.11:58

Nyyyydelig! Jeg elsker blått! Er litt skeptisk til OPI-lakker... Har en i mørkebrun, men den er så seig, og derfor vanskelig å legge pent. Noen gode forslag? Mulig ulike farger har ulik konsistens...?
Frøy: Hvis den er seig hadde jeg prøvd å putte litt neglelakktynner i den :) OPI pleier å ha veldig bra kvalitet på lakkene sine. Så trenger ikke å være skeptisk til de ;p

Rita.

28.04.2012 kl.15:02

Lekker :D

Skriv en ny kommentar

hits