Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Kleancolor - Chunky holo bluebell

Navn: Kleancolor - 235 Chunky holo bluebell
Pris: Beauty Joint - Link
Butikk: 1,75 $ - (9,45 kr)

Kleancolor - Chunky holo bluebell er en multichrome glitterlakk med en lys blåfarge. Multichrome glitteret er i fargene rød, gul, grønn og orange. Fargene synes både i solen og skyggen, men det er i solen den virkelig glimter til ordentlig. Jeg har ikke testet denne alene, men tror nok den er veldig lys. På bilde har jeg påført 2 lag av den over Rimmel - My denim. Tror denne kan være fin over andre blåfarger også, og f.eks grønne og lilla farger. Men var blått som jeg hadde lyst til å prøve den over først.

Pigmentering:
Ingen av Chunky holo lakkene jeg eier har god pigmentering. Er de ment for å bruke over en annen lakk eller er de ment for å være så lyse? Uansett så er de nydelige over en annen neglelakk.

Konsistens/Påføring:
Konsistensen på denne er ikke tjukk, ikke tynn heller. Synes den virker bitte litt seig faktisk. Men det stopper ikke den fra å være lett å påføre. Det går som en drøm. 

Tørketid:
Dette er den tredje Kleancolor lakken jeg har prøvd, og felles for alle de jeg har prøvd er: UTROLIG lang tørketid. Vet ikke om det bare er jeg som legger for tykke lag eller hva det er, men det tar jo en evighet før de tørker... Denne brukte like lang tid som de andre, og jeg synes de bruker lang tid på å tørke også hvis man ikke har en annen farge under. Teit :(

Enda en nydelig Kleancolor neglelakk, men som tørker utrolig sakte. Tror ikke det stopper meg for den er verdt å sitte å vente på at skal tørke :lol:


Hva synes du om denne? Er det bare jeg som har problemer med at de tørker veldig tregt?

6 kommentarer

kornetten

29.jul.2011 kl.11:56

Det så utrolig kult ut! Jeg har ikke prøvd de lakkene, så kan desverre ikke svare på om de tørker sakte for meg.

ftlp

29.jul.2011 kl.14:23

Wow, du har en blogg om bare neglelakk?! :D Drit kult! ♥

Elizabeth

29.jul.2011 kl.15:40

Har fått mine 5 kleancolor lakker i posten nå også, så gleder meg til å prøve dem med ulike farger under :D Knallfint med blå neglelakk under denne som du viser her :D
Elizabeth: Så spennende :D Du får skrive på bloggen din om hva du synes om tørketiden på de!

Elizabeth Michelle

30.jul.2011 kl.01:16

Har sittet å lekt med denne lakken i kveld, med ulike basefarger. Skal så klart blogge om det, men ville bare si at eg er enig med deg - tørketiden er laaang (og seig!?)... Men lakken er jo såå fin. Spesielt på mørk base :D
Elizabeth Michelle: Gleder meg til å se bilder :D Så bra at jeg ikke er den eneste som synes tørketiden er veldig lang. Den er nydelig :)

Skriv en ny kommentar

hits