Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Ke$ha konsert

Dere slipper ikke unna, litt bilder fra Ke$ha konserten må dere se :lol:

Jeg skal ærlig innrømme at på forhånd hadde jeg gjort meg opp en mening om hvordan jeg trodde konserten kom til å bli. Sykt sceneshow med masse energi + dårlig stemme fra Ke$ha.
Men der tok jeg feil. Ikke bare var sceneshowet helt VILT, men stemmen hennes var overaskende bra live.

Jeg sluttet på jobb kl 18, og kom meg ikke til Sentrum Scene før klokka 19. Men siden Marie hadde stått i kø hele dagen fikk jeg stå sammen med henne i køen, og det gjorde så vi fikk plasser på første rad. EPIC!
Jeg tror ikke det var fult, hvertfall ikke nede på 18-års grensen. Men stemningen var helt syk (kan være pga jeg sto på første rad).
Idag er kroppen min helt ødelagt, har så vondt i armer og bein og klarte å sovne på bussen på vei til jobb.  Men det var helt klart verdt det :D

Og må bare få legge til dette: Ke$ha retweeta videoen min på twitter. Wohoo. (Så nå kommer det en haug med hat kommentarer også...)
På starten av konserten ser vi at det går rundt en mann med et kamera, og etter å ha snakket med han forteller han oss at han filmer for Ke$ha og at det skal lages en dokumentar med klipp fra alle konsertene. Men konserten ikveld kom til å bli spesiell for hun hadde en stor overaskelse på slutten. Marie var så heldig at hun møtte Alice Cooper før på dagen, så hun spurte om det var Alice som kom til å synge med Ke$ha på slutten, og da nikket kameramannen og sa *hysj*. Så, på slutten begynner Ke$ha å synge School's out og ut kommer Alice Cooper!!!!!

Alle bilder og videoer er mine.

Var du der igår? Hva synes du? :D

7 kommentarer

Elizabeth Michelle

06.jul.2011 kl.23:22

Wow! Virker som en bra konsert :D
Elizabeth Michelle: Det var det :D

Hei

07.jul.2011 kl.12:29

Fortell om når hun retweetet, og hva hun skrev da.

Men du, det er ikke lov å snike i køen selvom du har en venninne som står foran deg. Du må stille deg bakerst som alle andre.
Hei: http://twitter.com/#!/maxmarginal/status/88431691256958978 Her er en link. Det sto rundt 6 stk i køen når jeg kom dit, og vi spurte om det var greit og det var ikke noe problem for de. Hadde de sagt nei hadde jeg stilt meg bakerst i køen ;)

Hei

07.jul.2011 kl.19:08

Ok, det er bra! :D Trodde det var sånn laaang kø :)
Hei: Det var det ikke. De fleste kom rett før dørene åpnet.

beautifulaas

10.jul.2011 kl.18:30

hadde gitt mye for og vært der, elsker alice cooper. hadde sett hele konserten til ke$ha selv om jeg ikke liker hun.

Skriv en ny kommentar

hits