Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Isadora - Glamour white + sommerdesign

Hei jenter :)

Beklager for fraværet de siste dagene men har skjedd så mye så har ikke hatt tid/lyst til å blogge eller lakke negler.
Torsdagen hadde jeg tenkt å swatche neglelakk på ettermiddagen så jeg hadde nok til å poste et innlegg hver dag til neste uke, men planene ble avbrutt og tilbrakte hele kvelden på veterinærkontoret istede...
Alt står bra til med hunden min nå, og krysser fingrene for at jeg finner en løsning på problemet :)
Har ikke lyst til å utdype meg om hva det er her på bloggen, men hvis dere vil kan dere sende meg en mail så kan jeg fortelle.

Men før dette dramaet skjedde med hunden min så var jeg i byen og spiste lunsj med en god vennine og rakk å handle masse neglelakk. Blandt annet har jeg kjøpt min første Deborah Lippmann neglelakk. Kommer swatch av den når jeg har fått prøvd den. Kan fortelle dere at fargen heter Bad Romance og den ser nydelig ut :D

Denne helgen er det kurs igjen, og imorgen reiser jeg avgårde rett på jobb etter kurset og kommer ikke tilbake før til fredagen.
Er ikke sikker på om jeg får tid til å lakke neglene mine eller poste så mye her siden jeg ikke fikk laget innlegg på forhånd, men skal prøve å få til et innlegg iløpet av uken ihvertfall.

På onsdag kveld testet jeg hvordan det ble med Isadora - Glamour white og konadtrykk. Tror jeg valgte litt feil mønster, men synes fargen passet veldig godt. Blomstertrykket er fra en bundlemonster plate (kommer tilbake med nr på platen) og fargen på blomstene er China glaze - Adore. CG - Adore er fra Romantique kolleksjonen og nesten alle lakkene fra denne kolleksjonen passer utmerket til konadtrykk siden de er veldig pigmenterte. Og må beklage for tørre neglbånd og litt slitt lakk.


Eier noen av dere en Deborah Lippmann neglelakk? Isåfall, hva synes du om den? :)

13 kommentarer

Karianne

19.jun.2011 kl.01:54

Søtt! Jeg har vel 5 lakker fra DL, har faktisk ikke prøvd alle, men fornøyd med de jeg har prøvd. Høres ikke bra ut det med hunden, håper alt order seg til det beste! :klem:

sminkeskapet

19.jun.2011 kl.09:22

Utrolige fine negler! :D

☮ Sofie Gêmeos

19.jun.2011 kl.11:08

så fint! jeg skjønner ikke hvordan du får det til jeg :-(

katrinestest

19.jun.2011 kl.14:28

Håper alt ordner seg med den firbente, vet selv hvordan der er når de blir syke eller ting går galt... Neglene var kjempe flotte, tror nesten jeg må kjøpe meg glamour white selv. Forrige gang endte jeg opp med den gule og den hvite til fransk manikyr med tanker om å ha den til base under dårlig pigmenterte lakker, glitterlakker og trykk, men den var så rar i konsistensen at å legge den gjevnt på en hel negl er ikke mulig, så da vet jeg hvilken jeg skal ha neste gang ;)

Nina

19.jun.2011 kl.17:11

Hvor i Oslo sentrum får du kjøpt DL-lakker ? Eneste stedet jeg har funnet disse er hos Drops på Lambertseter senter (de har ikke disse inne)
Nina: Neglelakkmani har skrevet et innlegg om hvor du får kjøpt DL lakker :) http://neglelakkmani.com/2011/03/20/deborah-lippmann-til-norge/
Sofie Gêmeos: Det er veldig lett, har skrevet litt om hvordan det funker her: http://joyful.blogg.no/1296561088_konad_plater__del_1__.html + http://joyful.blogg.no/1296761174_konad_plater__del_2__.html

superrosa

20.jun.2011 kl.14:23

Kanonfin kombo :)

Elin Skei

20.jun.2011 kl.19:05

Kjempe fint! :D

Lakkert

21.jun.2011 kl.18:00

kjempefint! :)

gothic princess

22.jun.2011 kl.00:32

Kjempeflotte negler! :D

Guro:D

24.jun.2011 kl.22:29

skitt den va finn kor fekk du den ifra!?
Guro:D: Står info om hvor du får kjøpt den her: http://joyful.blogg.no/1308082453_isadora__glamour_whit.html

Skriv en ny kommentar

hits