Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Sally Hansen Complete Salon Manicure

Jeg har god erfaring med Sally Hansen sine treatments, så når jeg fikk forespørsel om å teste ut neglelakkene Sally Hansen Complete salon manicure var det ikke vanskelig å si ja.

Idag har Sally Hansen ca 50 forhandlere i Norge, og Sally Hansen Complete Salon Manicure kommer i 30 forskjellige farger. SH Complete Salon Manicure er neglelakker du skal slippe å bruke en basecoat under, du skal slippe å påføre topcoat og du skal slippe å vente lenge på at den tørker. Basecoat, nail strenghtner, grow treatment, colour og topcoat i EN lakk. Når det gjelder basecoat, så ville jeg brukt det uansett hvis du velger en mørk farge. Og føler du at lakken bruker lang tid på å tørke skader det ikke å påføre en topcoat :)

Dette er Gilty Pleasure. Jeg ELSKER navnet på denne lakken :lol:  Dette er en metallisk/shimmer gull lakk.
Ofte så er det lett at man ender opp med "streker" på neglene når man påfører en metallisk lakk, men til at dette er en metallisk lakk så synes jeg det ble lite med streker. Konsistensen på denne var perfekt, verken for tykk eller tynn. På de to øverste neglene har jeg påført 3 lag, og på de to nederste har jeg påført 2 lag. Som dere ser så er det så og si ingen streker når man påfører 3 lag. Men når man påfører 2 så synes de litt.  Jeg synes faktisk at den tørket overaskende fort så stjerne i boka for denne lakken :D

Dette er Right said red. På bildet kan det nesten se ut som det er en jelly lakk, men det er faktisk en creme lakk. Som dere sikkert ser, en veldig rød farge. Jeg har påført 2 lag for at negllinjen ikke skal synes. Konsistensen er helt ok til å være en creme lakk. Litt tjukk men ikke ubehagelig tjukk. Alt i alt en helt OK rød neglelakk :)

Dette er Yellow Kitty. En lys gul pastell creme lakk. Den er bittelitt lysere i virkeligheten enn på bildet. Synes det er en veldig søt farge som passer til vår/sommer. Jeg har påført 3 lag og konsistensen på denne lakken er jeg SUPER fornøyd med, den er absoluttt ikke tjukk og det var veldig lett å påføre den :)

Sally Hansen Complete Salon Manicure koster 119 kr. 

+

Alle lakkene tørket veldig glossy og fort, så det er faktisk ikke behov for topcoat.
Konsistensen var veldig bra, ikke for tjukk og ikke for tynn.
Kan ikke si noe om varigheten på disse, men hadde på Right said red i to og en halv dag og det var ingen slitasje på neglene.

-
Prisen. Men når man tenker på alt man får i denne lakken og antall ml med neglelakk det er i flaksen så er ikke prisen ille (det er 14,7 ml med neglelakk i denne flasken. I OPI sine som koster 159 kr i Norge er det 15 ml).
Børsten er litt for stor for mine negler, men som dere har fått med dere, jeg har veldig smale negler. Selvom børsten er stor for mine negler var det ikke noe problem å bruke den. Man finner alltid en teknikk som funker.
Her har jeg sammenlignet børsten med OPI og Chanel sin børste.
Her har dere noen butikker/forhandlere hvor dere får tak i disse lakkene:

Jeg er veldig fornøyd med disse lakkene, skulle jeg valgt en favoritt måtte det bli Gilty Pleasure. Når jeg er i nærheten av en butikk som selger disse skal jeg prøve å kjøpe med meg noen hjem for å sjekke ut de andre fargene :)

Hvilken av fargene likte du best? :)

Produktet er sendt til meg for vurdering.

8 kommentarer

Tuva

08.jun.2011 kl.12:43

Jeg likte Yellow Kitty best! Tror nesten jeg må ha den :D

EmblaGstedje

08.jun.2011 kl.14:53

HØYANGEER <333

Den øverstee :D

Karianne

08.jun.2011 kl.18:54

Fine! Jeg venter også på en pakke fra Sally Hansen Norge, men har foreløpig ikke mottatt den. :)
Karianne: Så spennende :) Jeg ble veldig positivt overrasket over kvaliteten.

Eline

08.jun.2011 kl.22:00

Yellow Kitty var helt nydelig! :D

Elizabeth Michelle

08.jun.2011 kl.23:25

Her var det mange fine. Min favoritt må nok være den øverste :)

Riya

13.jun.2011 kl.18:46

Mine favoritter er den øverste og den siste <3 Aw. Fikk lyst på dem nå :)

Line

14.jun.2011 kl.19:27

falt for Yellow kitty, den var utrolig fin :)

Skriv en ny kommentar

hits