Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

China Glaze - c-c-courage

Wow, dette er en spesiell neglelakk!!
Først litt info:
China Glaze - c-c-courage
er en del av Wizard of Ooh Ahz kolleksjonen som kom ut i 2009. China Glaze Wizard of Ooh Ahz kom først ut i 2001 (?) men når det kom ut en ny versjon av Wizard of oz filmen kom China Glaze også ut med nye neglelakker. Neglelakkfans hadde lenge mast på China Glaze om å få denne kolleksjonen utgitt på nytt. Neglelakkene fra 2001 kolleksjonen var veldig HTF(hard to find) og det at China Glaze hørte på folket og kom ut med kolleksjonen på nytt synes jeg er utrolig bra :D  Fargene ble gitt ut på nytt med ny formula(ekstrem lik de gamle lakkene).
Jeg har ingen fra 2001 kolleksjonen men har fått samlet meg 4 av den nye. C-c-courage har en nydelig lillafarge. Det jeg synes er spesielt med denne er at det er micro glitter i sølv, og man kan faktisk kjenne glitteret når du tar på neglen. Har påført 3 lag, og synes den var litt slitsom å legge. Litt for lang tørkedtid for min smak. Men alt i alt, en veldig fin lakk. Bare ikke av mine favoritter :)Hva synes du?

6 kommentarer

makeupbyelena

21.mar.2011 kl.12:25

Fargen var utrolig fin, men liker ikke når man kan se bumps i neglelakken pga glitter :/
makeupbyelena: Akkurat derfor jeg ikke er så glad i denne ;p

Karoline G. K.

21.mar.2011 kl.12:33

Utrolig stilig!

ina

22.mar.2011 kl.13:24

stilig med glitter som 'stikker opp' av lakken syns nå jeg da, litt annerledes enn alle andre :) liker liker :)) kanskje litt mye store 'glitterbiter' .. :p

Maria

25.mar.2011 kl.22:26

Denne elsket jeg! Nyyydelig! Minus med glitteret, da :/

Linn Ludvigsen

12.mar.2012 kl.09:18

blir stilig med matt overlakk! nettopp lakka på :)

Skriv en ny kommentar

hits