Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

My Chemical Romance konsert

Som dere sikkert husker så postet jeg et innlegg som ikke handlet om negler etter Adam Lambert konserten, og det skal jeg gjøre igjen nå.

Jeg er faktisk så sliten idag at jeg ikke orker å lakke neglene mine engang. Hadde tenkt å finne en grønnfarge siden det er St. Patricks day. Men det får bare være. Chanel - Black pearl kan få kose seg på neglene mine litt lenger.

Avisene som har skrevet anmeldelser om konserten kan egentlig bare gå å legge seg. Virker som de hadde bestemt seg på forhånd at de IKKE skulle like bandet.

fra Aftenposten;
"Likevel blir man stående igjen med en følelse av å se et band uten momentum, et band på vei ut av musikkens sentrum. En helt annen og mer passende hårfarge må til neste gang. "

fra VG;
"I går, snart et halvt år etter sitt ferske album, «Danger Days...», tuslet de nærmest uinspirerte inn på scenen foran et glissent og ikke altfor ekstatisk Spektrum, tilsynelatende uten tro på det de holder på med for tiden."

"Dermed fikk vi fastslått en gang for alle at «Danger Days» er en flopp i Norge, for øvrig med kun to uker på VG-listen. Og at kidsen fra Hove har blitt eldre, og at den nye emo-generasjonen kanskje har andre helter."

I ALLE DAGER!!! Var de på samme konsert som meg?
De startet med Na Na Na (Na Na Na Na Na Na Na Na Na) og allerede da forsto jeg at jeg kom til å være utslitt dagen etter. WOW, har aldri opplevd et så energisk publikum før. Og jeg har vært på en del konserter opp igjennom årene.
Publikum var VIRKELIG ekstatiske. Dette kommenterte til og med Gerard under konserten. Folk hoppet og sang med hele tiden og det var sjeldent du så et menneske stå helt i ro.
Det var mennesker i alle aldre der. Alt fra små barn på knappe 10 år til foreldre på 60 år som var "barnevakt".

Hvordan Gerard klarer å gå fra å skrike en sang til å bytte rett til en rolig sang som Cancer er meg en gåte. KUDOS!
Og den søte dansingen hans, det fluffy røde håret og den digge rumpa hans er det bare umulig å ikke elske!
Han stoppet ca 20 min ut i konserten og begynte å snakke til en jente som holdte på å besvime. De som ikke elsket Gerard fra før av begynte garantert å elske han da.

Andmelderne kan få ha sine meninger for seg selv. Fansen kom for å se sitt band, for å se et band de garantert har ventet på i flere år. Og jeg så ikke en person som ikke var fornøyd og jeg siterer en fornøyd Gerard Way:

"I will never forget this night, thank you!"
"This is Amazing. We can't wait to fking come back now. Maybe we'll see you this summer "


Min mening: A+. Under konserten kom jeg på hvorfor jeg var blodfan før. Og jeg har virkelig blitt hekta på de igjen. Sanger som Planetary (GO!), SING, mama, summertime, I'm not okay, welcome to the black parade, famous last words får meg i et SYKT lykkelig humør. Og når de avsluttet med Bulletproof heart ble jeg så glad jeg nesten ikke ante hva jeg skulle gjøre.
GIVE ME MORE!!!

Dere som ikke var der gikk virkelig glipp av noe EPIC. Kos dere med noen av filmene jeg tok :)

Planetary(GO!):
"foran et glissent og ikke altfor ekstatisk Spektrum"
Den videoen her er vel et ganske fint bevis på at det VAR et ekstatisk publikum.

Gerard som snakker til jenta som holdt på å besvime.

SING:

Welcome to the black parade:
Her hører vi også det veldig "ikke ekstatiske publikumet"

Gerard snakker litt om Norge etc

Bulletproof heatr:
Denne filmen er litt shaky, men fortsatt gull verdt å høre på!

 

Bildet og filmene er tatt av meg.
Var du på konserten,  isåfall hva synes du?

9 kommentarer

andrea

17.mar.2011 kl.22:17

Jeg kan virkelig ikke forstå hva de forskjellige anmelderne skriver om, for det stemmer IKKE med hva jeg opplevde i går heller. Lydverket var jo helt på tryne, ble nesten litt flau og lei meg på en gang...

Jeg synes konserten var kjempe bra, det var min første ordentlige konsert. Så jeg har ikke så mye å sammenligne med, men jeg for min del har aldri vært så med noen gang! Beste opplevelsen så langt, for meg.
andrea: Ja det er rett og slett flaut å lese de. Og når de begynner å putte inn emo i anmeldelsene sine kjenner jeg at jeg rett og slett blir flau. VG sin anmeldelsene var super kort, virket ikke som personen var på konserten engang.

Vilde

18.mar.2011 kl.10:10

Oh, det er så fantastisk å se at de som sto lengre bak faktisk var med de og! Jeg selv sto helt framme med gjerdet og besvimte under Famous last word så fikk bare med meg halve konserten. Men ble litt bekymret når alle nettavisene skrev at publikum ikke var helt med, men dette viser virkelig noe helt annet!

Stine-Marie.

18.mar.2011 kl.12:28

Jeg s.t.o.r.k.o.s.t.e meg til de grader. Publikum var jo helt med. For min del kunne konserten vært i en kjeller med maks plass på 50, bare det å få høre bandet man liker så spiller ikke sceneshowet noenting, som VG mente manglet i forhold til på Hove. Er fansen fornøyd er målet oppnådd. :)

Martine & Silje

18.mar.2011 kl.15:47

Anmelderne kan bare gjemme seg et sted og bli der!

Jeg syns publikum var helt i ekstase! :)

Så lenge fansen er fornøyd er det alt som teller! ;)

Epic var det ja <3 Jeg koste meg virkelig og var kjempeglad! :D

MCR forever <3

Martine K ~

19.mar.2011 kl.00:13

Jeg hadde det ekstremt kult under hele konserten, så jeg skjønner ikke hva avisene snakker om. Og awesome videoer! 8D Digg kvalitet, i forhold til videoene og bildene på mobilen som jeg satt igjen med... xD

Og jeg synes publikum var skikkelig med. Hørte sang og jubel HELE tiden, skjønner ikke hva VG snakker om.

Jeg er ganske ny fan, men denne konserten var BRA.

kristine way ^3^

22.jun.2011 kl.17:15

Beste konserten i mitt liv ♥
kristine way: En av de beste konsertene jeg har vært på :D Jeg GLEDER meg til å se de i London (Reading) i august!

Marte *Fuck Yeah*

27.nov.2011 kl.21:59

Konserten var jo FANTASTISK!

Det tok helt av! Jeg sto nesten oppå en fyr som var *barnevakt* cx

Aaah, håper de kommer tilbake snart^-^

Skriv en ny kommentar

hits