Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Spania innkjøp

Da er jeg tilbake etter noen uker i Spania. Solen hjalp utrolig mye på formen min og jeg føler meg mye bedre nå :)

Akkurat som sist gang jeg var i Spania så synes jeg ikke utvalget er noe å skryte av. Kan godt hende jeg bare lette i feil butikker, men merker som loreal, maybelline, isadora, chanel, dior etc er ikke billigere enn her hjemme.

Derfor prioriterte jeg heller å handle masse klær(som er mye billigere, eks på h&m og Zara) enn neglelakk denne gangen. Men fikk røsket med meg noen ting hjem da.

- 4 bokser med neglelakkfjerner fra matbutikken Mercadona. Disse er mye mindre enn Depend boksen jeg har og er super smarte å ta med seg hvis man skal bort en helg eller uke bare f.eks. Og prisen kan man hvertfall ikke klage på. 1,50 euro pr boks.

- 1 Handkit fra H&M. Pris: 1,95 euro.  Inneholder Håndkrem og neglbåndskrem med pærelukt. Har ikke testet det ut ennå.

- 1 nail patch fra Sephora. Pris: tror de kostet 9 euro ca. Dette er "klistremerker" som man setter på. Er lagd i neglelakk så kan vel ikke egentlig kalle det klistremerker heller. Er et sett til hender og et sett til tær. Gleder meg til å teste de ut.

- 2 bokser løsnegler. Pris: 1 euro. Skal være ærlig å si at jeg faktisk ikke tror jeg kommer til å prøve de. Men de var så billige og søte at jeg måtte ha de. (kanskje en fremtidlig premie på en konkurranse?)

 


- 3 neglelakker fra H&M. Kommer til å vise swatches av disse senere. Er fargene: No mambo jambo, Envy me og Razzle dazzle. Husker ikke helt prisen men tror det var 3 euro ca.

- 2 neglelakker fra Maybelline mini colorama. Fargene: 4 Strong mint og 11 Tofee. Kostet rundt 3 euro.

- 1 neglelakk fra N.Y.C color. Fargen er pure pastel. Det er en veldig lys rosa farge så kan se for meg denne til fransk manikyr. Kostet rundt 2 euro.

- 1 neglelakk fra Rimmel. Fargen er 030 Double decker red. Kostet ca 5 euro. Swatches kommer imorgen eller ikveld.

 

 

 

3 kommentarer

♡Elise Nyheim

02.nov.2010 kl.14:54

Fine farger på neglelakkene!

<3 Karoline

02.nov.2010 kl.17:59

VIL HA ALT :D

Slankerinna

03.nov.2010 kl.10:08

Så morsomt da,en blogg om neglelakk faktisk:p

Og ja,er veldig stolt over at jeg klarte slutte med bitinga,nå må jeg ut å shoppe meg noe neglelakk,som du har gjort.Regner med du har en stooor samling utfra de du har kjøpt på bildet over;)

Skriv en ny kommentar

hits