Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Svar på spørsmål

Jeg lever, har bare ikke hatt så mye tid til bloggen den siste uken pga personlige ting og jeg har fått betennelse i foten.
Men her kommer svar på noen spørsmål jeg fikk mens jeg var på Bali :)

Tine Kristin: Hvordan er det forresten å bestille fra transdesign.com? Tar det lang tid før varene kommer? Noen gang bestilt fra nailetc.com?
Svar: Å bestille fra transdesign.com er det smarteste jeg noen gang har gjort :) Prismessig hvertfall. Det tok ca 6  dager før det kom i posten og frakten er ikke dyr. Tror det er 19 $ for 9 neglelakker. (15ml). Jeg har aldri bestilt fra nailetc.com.

Mia: Hvor er den kjøpt :D ? (oransje neglelakk) 
Svar: Den er kjøpt på transdesign.com

Elise: Hei, har tenkt å handle sminke på cherrykulture. Er det noe om at man må betale ekstra på ditt og datt, eller er det noe lureri i det hele tatt?
Svar: Jeg har aldri hatt problemer med cherryculture.com. Det eneste man må betale ekstra er frakten :) Anbefaler å følge med litt på siden for de har ofte salg på en del neglelakker og nesten alltid på Art Deco lakkene.

Tine Kristin: Kjøper du bare de platene, eller må du kjøpe mye første gangen?
Svar: Jeg kjøpte bare de platene. Men man kan velge mellom å kjøpe alt løst, eller forskjellig pakker. Det lønner seg å bestille en pakke og bestille ekstra plater ved siden av.

Marianne: Hallo! Jeg har faktisk nettopp laget et blogginnlegg om OPI Alice in wonderland neglelakkene jeg nettopp kjøpte. Hvor mye koster egentlig OPI I Norge? Jeg kjøper det alltid på nettet ( har alltid antatt at det var billigere:P)
Svar: Jeg har ikke sett at de selger Alice in wonderland i Norge noe sted. Hvertfall ikke på Kicks. De jeg har kjøpt har kostet 159kr eller 169kr. Husker ikke helt for er en stund siden jeg kjøpte en OPI lakk i Norge :)
Det er MYE billigere på nett. Du sparer enormt med penger :) Hvertfall på transdesign.com.


Elin: Lurer på om du kan legge ut et bilde av alle neglelakkene dine,eller om du har gjort det? tror du jeg kon få linken hvis du har gjort det allerede? Synes det er så gøy å se på andre's negelakk=) 
Svar: Har nettopp lagt ut et bilde hvor du ser alle lakkene hvertfall. Men har ingen innlegg hvor jeg viser hver og en neglelakk. Det tar litt tid, hehe :)

Ina:oh, du har seriøst sortert all lakken din !? :O
Svar: Hehe, ja det har jeg Ina. Må ha orden i de vettu ;)

Line: hvor bestiller du neglelakk fra?
Svar: Jeg bestiller mest fra www.transdesign.com og www.cherryculture.com . :)

2 kommentarer

ina

01.apr.2010 kl.10:54

det liker vi, stine ! :D

Tine Kristin

07.apr.2010 kl.12:56

Har funnet meg en hel masse jeg har lyst på fra Trans Design, så spørs om jeg må få lagt inn en bestilling ganske så snart da ;-)

Skriv en ny kommentar

hits