Forsiden Disclosure Om joyful.blogg.no Spørsmål Kontakt Linker Tumblr

Om joyful.blogg.no

Mitt navn er Stine Marie, jeg er 21 år og kommer ifra Oslo.
Når jeg ikke leter etter nye neglelakker bruker jeg dagene mine på å enten jobbe i en dyrebutikk, gå lange turer med hundene mine, trene lydighet med de eller klage på det dårlige været vi har i Norge.
Jeg bruker også mye tid på å høre på musikk og gå på konserter.
Jeg startet denne bloggen i 2009, og den er kalt Joyful fordi neglelakk gjør meg lykkelig og fordi min hund Tequila sitt oppdretter navn er Joyful Jivanta.

Så lenge jeg kan huske har negler og lakk alltid vært en interesse.  Det er de siste 5-6 årene det har tatt veldig av og jeg har skjønt hvor glad neglelakk gjør meg. Bloggen min heter jo Joyful fordi neglelakk gjør meg lykkelig.  Når jeg kan sette meg ned å lakke neglene etter en slitsom dag så slapper jeg helt av, tenker ikke på noe annet enn den fine fargen jeg kan legge på neglene og jeg kan stenge resten av verden ute.  Hvis jeg har en dårlig dag så er det en lettelse å kunne vite at jeg alltid har noe jeg synes er fint på meg selv, og det er den neglelakken jeg har valgt å ta på som lyser opp dagen min litt mer.


Du kan kontakte meg her:joyfulblog@gmail.com


My name is Stine Marie, i'm 21 years old and from Norway. When i'm not looking for new nailpolishes i spend my days either working at a pet store, taking my dogs out for long walks, obedience training with my dogs or complaining about the bad weather we have in Norway. Oh, and i spend alot of time listening to music. 
I started blogging about nailpolish in 2009, and my blog is called joyful because nailpolish makes me joyful. And my dog Tequila's original name is Joyful Jivanta.

Please email me at: joyfulblog@gmail.com if you have any questions or comments.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits